Aldonis, Agija

Kāzu modes un make up tendences 2017

Ne velti kāzas tiek sauktas par vienu no skaistākajiem notikumiem dzīvē. Protams, to rīkošana prasa daudz pūļu, ideju un enerģijas, tomēr maldīgi teikt, ka tas viss neatmaksājas. Lūk, pāris idejas un jaunākās tendences, kas vairāk gan vērstas uz pašu līgavu un vizuālo tēlu.

Kāzu kleita

2017. gadā vislielāko popularitāti izpelnījušās garas kleitas ar mežģīnēm. Vienalga, vai tās klāj tērpa augšdaļu, piedurknes vai varbūt tikai retumis parādās kādā atsevišķā vietā - mežģīnes kleitu padarīs krietni greznāku un iespaidīgāku, nezaudējot klasisko pieskaņu.


Kāzu grims

Liekas, modē ir atgriezies dabiskais skaistums - Jums nevajag daudz, lai izskatītos neatvairāmi. Pilnīgi pietiks ar maigi sārtu vai pat rozā lūpukrāsu, acu ēnām, kas vislabāk izceļ acis, tomēr nenomāc tās, un skropstu tušu. Tomēr, ja ir vēlme vai nepieciešamība pēc kāda pamatīgāka un iespaidīgāka grima, dodiet priekšroku garākām skropstām un tumšākām acu ēnām - tieši tā ir jaunākā tendence. Nost ar biezajām pūdera kārtām un kaķa acīm! Jūs taču esat līgava, nevis lelle. Turklāt galvenais, lai Jūs patiktu pati sev!

Kāzu frizūra un aksesuāri


Jau atkal modē nākušas bizes, vaļīgas, oriģinālas copes un brīvi krītoši mati. Šie matu sakārtojumi tēlam piedod dabīgu un klasisku izskatu, turklāt piestāv ikvienai sievietei. Runājot par matu rotām un aksesuāriem, būtu grēks nepieminēt mazās ziedu virtenītes un vainadziņus, kā arī nedaudz palielākas puķes, ar ko rotāt copi vai bizi. Jums vairs nav vajadzīgas pieglauztas frizūras un liekas rotas, kas visbiežāk liek justies neērti.

Jaunākie raksti