Līksma, Bārbala

Dāvanu laiks mīļajiem un draugiem. FOTO

Lūk, klāt gada brīnumainākais laiks, Ziemassvētku laiks. Ziemassvētku laiks ar kanēļa un mandarīnu smaržu, skuju un brīnuma smaržu. To katrā namā gaida ne tikai bērni, bet arī pieaugušie. Priecīgām guntiņām mirdz virtenes, izrotāta eglīte, visa pilsēta grimst mağiskā pasakā.

Laiks aizmirst ikdienas steigu, baudīt mieru un atpūtu, aizmirst saspringumu un padomāt par mīļajiem un tuvajiem cilvēkiem - saviem vecākiem un bērniem, vīru vai sievu, brāļiem un māsām, radiem un draugiem, kolēğiem un paziņām.

Vai esat jau aizdomājušies par to, kādas Jaungada dāvanas liksiet zem eglītes? Ir taču jāņem vērā ne tikai radu un draugu vēlmes, bet arī tas, ka nākamais, 2015., gads ir KAZAS gads. Galvenais, lai dāvana sniegtu prieku, un lai tā pastiprinātu Jaungada burvības sajūtu! Prieks un burvība - šie divi galvenie vārdi noderēs, kad meklēsit Jaungada dāvanas.

Godātie vīrieši, neaizmirstiet, ka ikvienos svētkos vispiemērotākā dāvana Jūsu mīļotajām sievietēm ir zelta un sudraba juvelierizstrādājumi ar dārgakmeņiem un pusdārgakmeņiem.

Uzņēmums Vigorius jau tagad piedāvā atlaidi burvīgām Ziemassvētku dāvanām. Tā ir līdz 40% sudraba un 35% zelta kolekcijai. Veikalos Tilta ielā 12, Sarkandaugavā; Deglava ielā 100 (t/c Super Netto), Purvciemā; Dzirnavu ielā 45/47, kā arī internetā www.vigorius.lv, Jūs varat izvēlēties vislabākās dāvanas.

Ikviena sieviete vēlas, lai viņas mīļotais vīrietis mağiskajā Jaungada naktī pasniegtu karalienes cienīgu dāvanu.

Jaunākie raksti