Jurģis, Juris, Georgs

„Ceļojošais mūzikas un mākslas festivāls Vadātājs” pieskandinās Valmiermuižas klēts pagalmu

Piektdien, 15. jūlijā, plkst. 19.00 Valmiermuižas klēts pagalmu bagātīgi pieskandinās „Ceļojošais mūzikas un mākslas festivāls Vadātājs” – dažādu žanru mākslinieki, kas ceļo pa Latviju un priecē ar kvalitatīvu un krāšņu kultūras programmu.

Šajā vakarā mākslinieku trupa radīs festivāla sajūtu visiem sanākušajiem. Koncertā varēs noklausīties vairākus muzikālos sniegumus – Sniedzi Prauliņu ar grupu, Ansambli Manta un dziesminieku Miku Frišfeldu. Tāpat arī sirsnīgi izsmieties komiķa Rūdolfa Kugrēna stāvizrādē „Fiasko” un noskatīties Latvijas jauno režisoru īsfilmu programmu. Vakaru noslēgs mākslinieki Kristaps Krolls un Gunta Tomsone ar pavisam maģisku uguns šovu.

Edgars Šubrovskis, Ansambļa Manta līderis un festivāla idejas autors, stāsta: „Vasaras vakari ir laiks, kad laicīgi doties gulēt, tātad pie gaismas, un tas ir diezgan neiespējami, tādēļ vasaras vakari drīzāk asociējas ar vēliem rītiem.” Festivāla mākslinieki ar savu pilnīgo programmu radoši piepildīs vismaz dažas no vakara stundām.

Lietus gadījumā koncerts notiks Valmiermuižas klētī līdzās alus darītavai.

Nākamie koncertvakari: 22. jūlijs – dziesminieks Kārlis Kazāks ar grupu, 29. jūlijs – dziesmas un dzejas no Jaunā Rīgas teātra izrādes „Latviešu mīlestība”

Ieeja bez maksas.

Jaunākie raksti