Gunta, Ginta, Gunda

Diriģentei Valijai Ezeriņai – 90

Senioru sieviešu koris “Sudrabotā Gaisma” sveic jubilejā savu ilggadīgo diriģenti Valiju Ezeriņu ar apsveikumu koncertu, kas notiks 23. oktobrī plkst. 12.00 RKTMC “Mazā ģilde” Lielajā zālē. Daudz laimes, veselības un prieka jubilārei, kura 20 savus dzīves gadus ir bijusi mūžam sprigana un iedvesmojoša diriģente korim “Sudrabotā Gaisma”!

Koncertā piedalīsies senioru sieviešu koris “Sudrabotā Gaisma” (diriģente Irīna Švarcbaha), NMV Rīgas Doma kora skolas audzēkņi: Patrīcija Hofmane, Oskars Kalniņš, Elza Segliņa, Rūta Švarcbaha un Artūrs Švarcbahs (pedagogs Kristīne Barkovska), koncertmeistare Ingrīda Kalniņa. Koncertu vadīs Dailes teātra aktieris Gundars Silakaktiņš.

Senioru sieviešu koris “Sudrabotā Gaisma” dibināts 1960. gadā, un korī dzied pensionētas skolotājas, bērnudārzu audzinātājas, grāmatvedes, medicīnas māsas, ārstes u.c., kas vēlas pilnvērtīgi, aktīvi un interesanti pavadīt savus pensijas gadus, sniegt optimismu un dzīvesprieku saviem laikabiedriem un priecēt Rīgas iedzīvotājus un viesus. Katru gadu koris papildinās ar jaunām dziedātājām. Muzikālā sadarbība ir izveidojusies gan ar daudziem māksliniekiem Jāni Kurševu, grupu “Prāta Vētra”, kapellu “Hāgenskalna muzikanti”, Dailes teātra aktrisi Olgu Dreģi, gan citiem Latvijas senioru koriem.

Apsveikuma koncertu “Diriģentei Valijai Ezeriņai – 90” organizē RKTMC “Mazā ģilde” ar Rīgas domes Izglītības, Kultūras un Sporta departamenta atbalstu.

Ieeja koncertā bez maksas.

Jaunākie raksti