Gunta, Ginta, Gunda

Pirmās adventes koncerts „Mazu brīdi pirms…” Rīgas Sv. Pētera baznīcā

Īpašo Ziemas saulgriežu tuvošanās sajūtu ikviens ir aicināts notvert ar koncerta “Mazu brīdi pirms…” apmeklējumu 3. decembrī plkst. 16.00 pašā Rīgas sirdī – Rīgas Sv. Pētera baznīcā.

Pirmajā adventē - dienā, kad līdz Ziemassvētkiem būs palikušas vairs tikai trīs nedēļas un būs sācies pārdomu laiks, tiks izpildītas latviešu komponistu – Raimonda Paula, Mārtiņa Brauna, Imanta Kalniņa un Jāņa Lūsēna Ziemassvētku dziesmas un lasīti Imanta Ziedoņa, Aspazijas, Raiņa, Viļa Plūdoņa un Friča Bārdas skaistākie ziemas dzejoļi. Koncertprogrammai izvēlētas klausītājiem īpaši tuvas un mīļas Ziemassvētku dziesmas, kas piemērotas visām paaudzēm. Ļausimies uzburt sev mīlestības un prieka pilnu Ziemassvētku noskaņu!

Koncertā uzstāsies aktieri Artūrs Skrastiņš un Viktorija Streiča, dziedātāja Kristiāna Stirāne un Latvijas Radio bērnu vokālais ansamblis ,,Dzeguzīte”, vadītājas Daila Martinsone un Zigda Martinsone. Pie klavierēm muzicēs Jānis Miltiņš.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties visās “Biļešu Paradīze” kasēs un www.bilesuparadize.lv;   pasākuma dienā tās varēs iegādāties Rīgas Sv. Pētera baznīcā, Reformācijas laukumā 1.

Bērniem līdz 7 gadu vecumam ieeja bez maksas, neaizņemot papildu sēdvietu. Cenas: EUR 8.00; EUR 6.00.

Jaunākie raksti