Laura, Jadviga

Vecpiebalgā norisināsies Mazās Kalniņa dienas

Vecpiebalgas novada Inešu estrādē 26.jūlijā plkst.19.00 norisināsies jau par gadskārtēju tradīciju kļuvušās "Mazās Kalniņa dienas" ar grupas "Autobuss debesīs" un viesu piedalīšanos, vēsta pasākuma organizatori.<br /><br />

Koncerta pirmajā daļā Imanta Kalniņa dziesmas izpildīs apvienība "ne Formāts" un dziedošā aktrise Karīna Tatarinova.

Programmas satura pamatā būs liriskas, labi pazīstamas, kā arī sen nedzirdētas Imanta Kalniņa dziesmas un mūzika no kinofilmām akustiskā skanējumā.

Koncerta otrajā daļā tradicionāli uzstāsies Marts Kristiāns Kalniņš un grupa "Autobuss debesīs", piedāvājot visu laiku populārāko dziesmu programmu.

Mazās Kalniņa dienas Vecpiebalgā norisināsies jau septīto reizi un gadu gaitā tās kļuvušas ne vien par neatņemamu Vecpiebalgas kultūras dzīves notikumu, bet arī piesaista daudzus apmeklētājus no visas Latvijas.

Atšķirībā no Imantdienām Cēsīs, Mazās Kalniņa dienas ir iespēja reizi gadā pulcēties Imanta Kalniņa mūzikas koncertā intīmākā un personiskākā atmosfērā.

Ideja rīkot Mazās Kalniņa dienas pirms septiņiem gadiem radās Piebalgas novada Kultūras svētkos. Svētku rīkotāji vēlējās atgādināt, ka tieši Inešu estrādē Vecpiebalgas muižas parkā, kur padomju gados, neraugoties uz tā laika varas aizliegumiem, Imantdienu tradīcija nostiprinājās un sasniedza ievērojamu popularitāti.

Jaunākie raksti