Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Uz „Origo Summer Stage” šonedēļ Pits Andersons un „Laba daba” ieskaņas koncerts

Stacijas laukumā pie tirdzniecības centra „Origo” vasaras kultūras aktivitāšu centra „Origo Summer Stage” ietvaros arī šonedēļ būs skatāmi bezmaksas koncerti – ceturtdien Stacijas laukumu pieskandinās Pits Andersons, bet piektdien uz „Origo Summer Stage” skatuves būs baudāma festivāla „Laba daba” noskaņa.

Ceturtdien, 31. jūlijā plkst. 17:00 skatītājus priecēs viens no pazīstamākajiem pašmāju mūziķiem Pits Andersons, kura repertuārā ir 50. gadu amerikāņu rokenrola dziesmas. Savukārt, piektdien, 1.augustā plkst. 17:00 uz „Origo Summer Stage” būs skatāms festivāla „Laba Daba” ieskaņas koncerts, kurā uzstāsies Nils Īle kopā ar mūziķiem no Gvinejas un saksofonistu no Zviedrijas. Ikviens klātesošais varēs baudīt aktīvu, melanholisku un saistošu mūziku. „Laba Daba” ir starptautisks pozitīvās mūzikas festivāls, kas norisināsies "Ratniekos", Līgatnes pagastā no 1. līdz 3.augustam.

„Origo Summer Stage” jau vasaras pirmajā pusē Rīgas iedzīvotājiem un viesiem deva lielisku iespēju ielūkoties dažādu kvalitatīvu festivālu – "Artissimo", „Rīgas ritmi”, starptautiskā militāro orķestru festivāla, Pasaules koru olimpiādes, „Saulkrasti Jazz” – programmās. Eiropas kultūras galvaspilsētas programmas ietvaros sešas dienas uz “Origo Summer Stage” skatuves bija iespēja redzēt līdz šim vērienīgākās Pasaules koru olimpiādes, kas šogad notika Rīgā – Eiropas kultūras galvaspilsētā 2014, Draudzības koncertus.

Jaunākie raksti