Jurģis, Juris, Georgs

Lucavsalas veikparkā Kārļa Kazāka brīvdabas koncerts

Kā jau trešdienu vakaros ierasts, arī šonedēļ - trešdien, 20. augustā, plkst. 20:00, Lucavsalā Rigas Veikparkā – notiks sen gaidītais un maģiskais dziesminieka Kārļa Kazāka brīvdabas koncerts.

“Visu vasaru izvairījies no galvaspilsētas, beidzot apstājos arī te, Lucavsalā, ceļā uz skaistu rudeni”, Kārlis Kazāks.

Kārlis Kazāks savu debiju mūzikā uzsāka 1996. gadā grupas Dull Doll sastāvā. 2000. gadā Kārlis izveidoja jaunu grupu - Oceanfall. Oceanfall ir pazīstams ar tādiem populāriem skaņdarbiem kā Debesīs mūs nepieņems, Saule nenoriet, Es maldos tavās krāsās un citiem. Pēc dalības vairākos sastāvos Kārlis attālinājās no kāda vienota grupas skanējuma formāta un vairāk pievērsās individuāliem projektiem.

Rīgas Veikparkā Kārlis Kazāks atskaņos paša sacerētas dziesmas no trim albumiem un arī jaunākās dziesmas, kas tapušas pēdējā laikā. Koncetrprogrammu veidos mākslinieka mirkļa izjūtas, kas radīs īpaši maģisku un emocionālu saikni ar klausītāju.

Koncerti trešdienās Lucavsalā, kā jau pierasts, visas vasaras garumā apmeklētājiem būs pieejami bez maksas.

Rīgas Veikparks ir vienīgais veikparks Mazajā Daugavā, Lucavsalā. Parkā atrodas arī neliela kafejnīca un brīvdabas kino, kas lieliski papildina romantiskos trešdienas akustiskās mūzikas vakarus.

Jaunākie raksti