Aldonis, Agija

Uzsākta biļešu tirdzniecība Katrīnas Gupalo un Andreja Osokina tūres 100 GADI AR PIAFU koncertiem

Koncertprogramma "100 GADI AR PIAFU" ir Latvijas Televīzijas šova «Radīti mūzikai» zvaigznes pianistes un dziedātājas Katrīnas Gupalo un pasaulē pieprasītākā latviešu pianista Andreja Osokina veltījums leģendārās franču dziedātājas Edītes Piafas simtgadei. Unikālā programma apvienos gan Piafas leģendārākos hītus un īpaši ekspresīvās pēdējo gadu dziesmas, kuras daudziem būs atklājums, gan arī klasisko mūziku, kas skanējusi Piafas dzīves laikā, iedvesmojusi viņu un radījusi atmosfēru 20. gadsimta Parīzē - Ravēls, Satī, Stravinskis un Debisī. Neordinārā programmas koncepcija nojauks robežas ne tikai starp dažādiem skatuves mākslu veidiem - teātri un izpildītājmākslu, bet arī ļaus līdzpastāvēt pavisam atšķirīgiem mūzikas žanriem - klasiskajai un populārajai mūzikai.

"100 GADI AR PIAFU" ir pirmais Katrīnas Gupalo un Andreja Osokina kopprojekts. Garāmslīdoši mirkļi ar neprātīgiem valšiem, dziļiem skatieniem, kaislīgiem skūpstiem un jutekliskiem pieskārieniem - viena balss un divi iemīlējušies pianisti 10 koncertos visā Latvijā atklās valdzinošo Parīzes noskaņu. Katrīna Gupalo, kura nupat beigusi studijas prestižajā Rietumu Mūzikas akadēmijā Kalifornijā, ASV, jau sen ir pazīstama kā izcila franču populārās mūzikas izpildītāja. Savukārt Andrejs Osokins šajā repertuārā iejutīsies pirmoreiz - līdz ar debiju Berlīnes filharmonijā, Piafas simtgadei veltītā koncerttūre ir viens no aizraujošākajiem pianista šīssezonas projektiem.

Laikā no 11.decembra līdz 11.februārim kocertprogramma izskanēs 10 Latvijas pilsētās:

Cēsu Izstāžu namā 11. decembrī plkst. 18:00
Ogres Kultūras centrā 15. decembrī plkst. 19:00
Aizkraukles Kultūras namā 25. decembrī plkst. 18:00
Alūksnes Kultūras centrā 26. decembrī plkst. 16:00
Jelgavas Kultūras namā 13. janvārī plkst. 18:00
Liepājas Latviešu biedrības namā 16. janvārī plkst. 16:00
Talsu tautas namā 19. janvārī plkst. 19:00
Daugavpis Teātrī 20. janvārī plkst. 18:30
Gulbenes Kultūras centrā 24. janvārī plkst. 16:00

Tūres noslēgumā 11.februārī notiks krāšņs koncerts Rīgā, ko mūziķi gatavo kā īpašu pārsteigumu saviem klausītājiem. Pēc šīs tūres paredzēti koncerti Vācijā, Polijā un ASV.

Biļetes uz koncertu iespējams iegādāties Biļešu paradīzes kasēs un internetā.

Jaunākie raksti