Aldonis, Agija

Kāzu ielūgumi

Kādi vien nemēdz būt kāzu ielūgumi! Krāsu un faktūru daudzveidība nu jau sen vairs nevienu nepārsteigts. Arī video un audio ieraksti nu jau ielūgumos izmantoti daudzviet. Šogad aktuālākie ir trīsdimensiju ielūgumu kā arī ielūgumi, kas vienlaikus ir kā mini dāvaniņas, mini sveicieni viesiem. Esam apkopojuši dažas interesantākās ielūgumu idejas šāda tipa ielūgumiem.

Vintage grāmata. Nopērciet kaudzīti senu grāmatu un to pirmajā lapā ar īstu tinti ierakstiet ielūguma tekstu uz savu īpašo dienu. Ja pacietības pietiek, grāmatas var piemeklēt atbilstošas katram ciemiņam. Pozitīvi, ka lietotu grāmatu cenas nav augstas. Īpaši iederīgi, ja šādi aicināsiet uz vintage stila kāzām.

Tekstils. Pasaules dizaineri akcentē, ka tekstila ielūgumi šobrīd ir ļoti aktuāli, jo drukas kvalitāte šobrīd ir tiešām augsta, tāpēc ielūguma tekstu var uzdrukāt uz kabatas lakatiņa, maza dvielīša vai salvetes ar mežģīņu maliņām.

Origami. 3D piekritējiem patiks dažādi origami veidojumi, tiesa, šādu ielūgumu sagatavošana prasīs patiesi daudz pacietības, toties izlocītas papīra sirdis vai gulbīši, kas skaisti iekārtojušies baltā kārbiņā izskatīsies patiesi eleganti.

Mezgliņi. Kāzas simboliski var saistīt arī ar divu pavedienu kopā sasiešanos, tāpēc arī mezgliņi ielūgumā labi iederas, jo īpaši, ja precēsies mūsdienīgi un stilīgi cilvēki. Ar mezgliņiem var papildināt klasisku papīra kartiņu, kurai katrā malā iesien aukliņu un ielūgumu aizsien ciet, tāpat mezgliņus var apsiet ap sarullētu papīru vai kādiem maziem dekoratīviem priekšmetiem.

Ziņa pudelē. Šeit noteikti ir kāda līdzība ar pudelēm, kuras atrod izskalotas no jūras. Tukšās vīna pudelēs ar speciāli sagatavotām etiķetēm var paslēpt ielūguma lapas, aizkorķēt un nogādāt viesiem.

Saldumi. Vien retajam negaršo saldumi. Un kāzas galu galā arī ir salduma pilns brīdis, tāpēc pašu ielūgumu sagatavojiet mazu un elegantu, bet mazu kastīti piepildiet ar dažādām konfektēm un pa virsu uzlieciet ielūguma kartiņu. Apsieniet ielūgumu ar skaistu lentīti un tas ir gatavs doties pie mīļajiem!

Saulesbrilles. Kāzām parasti ir kāds motīvs, kāda pamata ideja, kurai tad arī atbilstoši veido ielūgumus. Ja esat nolēmuši precēties kādā no siltajām zemēm, kopā ar ielūgumiem izsūtiet ciemiņiem saules brilles (ekonomiski - ar kartona rāmīšiem).

Puzle. Tas noteikti ir interesanti - saņemt ielūgumu puzles formā un pamazām to likt kopā, uzzinot, uz kurieni tad īsti esi ielūgts.

Ielūgums uz kārbiņas.
Internetā var atrast virkni padomu, kā papīra labu salocīt tā, lai izveidotu kastīti. Uzdrukājiet ielūguma tekstu uz šādi piegriezta papīra un salokiet to kā mazu kastīti, kurā iekšā ielieciet kādu mini dāvaniņu viesiem, piemēram, miniatūru medus burciņu, tējas izlasi, kaltētus ziedus vai ko citu interesantu.

Figūriņa. Hobiju veikaliņos un citur ir nopērkamas dažādas mazas figūriņas, kas kalpo kā dekori- stikla eņģeļi, papīra baloži u.t.t. Arī šādam dekoram var piesiet ielūguma kartiņu ar tekstu.

Sveces. Sveces saistās ne tikai ar romantiku, bet arī mājas pavardu un siltumu, kas labi iederas kāzu tēmā. Apsieniet svecei skaistu lentu, ar kuru stipriniet ielūguma tekstu!

Vislabāk idejas raisīsies, ja būs skaidra kāzu tēma, pamatideja, tad atliek vien izdomāt, kādi nieki ar šo tēmu saistās un ielūgumu gatavošana var sākties!

Jaunākie raksti