Visvaldis, Nameda, Ritvaldis

Exitoria Escape Rooms

Vai skatoties detektīvfilmas un spēlējot datorspēles esi kādreiz iedomājies kā būtu ja to visu varētu pamēģināt arī reālajā dzīvē? Exitoria kvesti realitātē garantē pozitīvu emociju lādiņu ilgam laikam! Jums paveras vienreizēja iespēja kļūt par daļu no izvēlētā stāsta, kurā Jūs būsiet galvenais varonis. Jau sen esat sapņojuši izbaudīt uz savas ādas kā tas ir būt slepenajam aģentam, glābt pasauli vai uzvarēt mistiskos spēkus? Nu Jums ir tāda iespēja!

Escape room ir paredzētas kā maziem, tā arī lieliem piedzīvojumu meklētājiem. Exitoria piedāvā plašu kvestu klāstu. Katra kvest istaba ir unikāla un veidotas ar dizaina elementiem, kas nodrošina izvēlētajam stāstam atbilstošu atmosfēru. Tāpat šī ir lieliska vieta, kur iespējams pavadīt neaizmirstamu un piedzīvojumiem bagātu dzimšanas dienu! Tiek piedāvāta iespēja noīrēt banketu zāli svinībām, kur paralēli svinībām ir iespēja izmēģinās savus spēkus kādā no piedāvātajām escape rooms.

Exitoria Escape Room piedāvā piedzīvojumu, kas ilgst 60. minūtes. Uzvara ir atkarība no komandas saliedētības un sadarbošanās prasmes. Ar katru pareizi izpildītu uzdevumu un atrisinātu mīklu Jūs nonākat vienu soli tuvāks mērķa sasniegšanai. Nav svarīgi vai Jūs spējat izkļūt no istabas atvēlētajā laikā vai nē, galvenais ir kopā pavadītais laiks un spēles laikā iegūtās emocijas.

Katrā kvestā ir iespēja piedalīties komandām, kas pārsvarā sastāv no 2-6 dalībniekiem. Paaiciniet uz šo spēli savus labākos draugus, ar kuriem esat gatavi doties jaunos piedzīvojumos. Izveidojiet jaunu ģimenes tradīciju, kur kopīgiem spēkiem esat gatavi pieņemt jebkuru izaicinājumu. Tā pat šī ir lieliska komandu saliedēšanas spēle, kurā darbinieki, var labāk iepazīt viens otru!

Jaunākie raksti