Gunta, Ginta, Gunda

Vēl vairāk skaistuma: Rīgā atvērts jauns Brow B Bar salons

12. maijā dzīvespriecīgās noskaņās durvis vēra jaunais Brow B Bar salons. Pasākuma devīze – „Party and the City” – atsauca atmiņā stilīgo dāmu ballītes no leģendārā seriāla. Vakara vadītāja lomā iejutās aktieris Rihards Lepers, pasākumā viesojās ielu mākslinieks Vadims Meikšāns (Krys), kurš turpat uz vietas radīja grafiti. Salona pagalma iekārtojumu labākajās lounge tradīcijās nodrošināja interjera salons Fusion House. Restorāna Čaika šefpavāra gatavotās uzkodas, DJ Ai-Va spēlētā mūzika no vinila platēm un Martini kokteiļi radīja īstu ballītes atmosfēru.

Maijā skaistuma studija Brow B Bar dodas uz jaunām, plašām telpām Dzirnavu ielā 41A. Jaunā salona platība ir vairāk nekā 80 m2, līdz ar to ir radusies iespēja ievērojami palielināt pakalpojumu klāstu.

Pirmā Brow B Bar studija Rīgā tika atvērta pirms gada un ātri guva lielu apmeklētāju atsaucību. Sākotnēji salons specializējās uzacu kopšanā: salonā ir pārstāvēti visi uzacu dizaina un krāsošanas pakalpojumi. Jaunajā studijā līdzās tradicionālajam piedāvājumam būs pieejami arī manikīra un pedikīra pakalpojumi, ko, pateicoties īpaši aprīkotiem krēsliem, salona meistari varēs veikt vienlaicīgi, tādējādi nodrošinot visātrāko rezultātu. Salons parūpējies arī par piedāvājumu mazajiem apmeklētājiem - bērnu manikīru, kas ļaus jaunajām māmiņām rast risinājumu problēmai, ar ko atstāt bērnu dodoties apmeklēt salonu. Turklāt bērnu manikīram piemīt svarīga pievienotā vērtība - pateicoties higiēniskajai apstrādei un skaistajam nagu zīmējumam, bērns vairs negribēs grauzt nagus.

Tāpat salona speciālisti piedāvā lielu make up izvēli: no vienkāršas sejas kontūru veidošanas ar tonālo līdzekļu palīdzību līdz īpašajam Brow B Bar dienas grimam "Special Brow shadow Day" - sejai tiek piemeklēts ideāls tonis, lai radītu "atpūtušās sejas" sejas efektu, nevainojami veidotas uzacis, delikāti uzkrāsotas skropstas un lūpu krāsojumu nude stilā. Savukārt tiem, kuri vēlēsies apgūt uzacu kopšanas nianses, Brow B Bar rīko apmācību kursu „Brow Art”, kas veltīts visa veida uzacu krāsošanas tehnikām - gan ar hennu, gan krāsām.

"Esam gandarīti, ka tik salīdzinoši īsā laikā spējām iekarot prasīgo rīdzinieku sirdis,” saka Brow B Bar īpašniece Natālija Maijorova. „Mūsu apmeklētāju vidū ir visu vecumu sievietes ar visdažādāko nodarbošanos: no jaunām studentēm līdz skaistuma industrijas pārstāvēm. Salīdzinoši liels ir arī vīriešu skaits, kas, rūpēs par savu ārieni, apmeklē salonu. Tas priecē. Mēs cenšamies sekot līdzi visām aktuālajām grima tendencēm, piemēram, viens no mūsu salona jaunumiem ir individuāla sarkanās lūpu pomādes toņa piemeklēšana. Šim pakalpojumam paredzam lielu popularitāti, jo sarkanā lūpu krāsa, būdama nepārspēta klasika, ir arī šīs sezonas aktualitāte, taču atrast savu īsto toni ne vienmēr izdodas veiksmīgi atrast.”

Salona saka Brow B Bar meistari strādā ar tādiem pazīstamiem kosmētikas zīmoliem kā Anastasia Beverly Hills, kas pateicoties savai uzacu kosmētikas līnijai ir plaši pasīstams visa pasaulē, Billion Dollar Brows, kas ir vienīgā kompānija, kuras produkcijas klāsts ir veltīts tikai un vienīgi uzacu kopšanai un veidošanai, MAC Cosmetics un citiem.

Jaunākie raksti