Herberts, Dailis, Umberts

Leopardu un „zosu kājiņu” raksti: Mila Jovoviča „Marella” rudens-ziemas 2012/2013 kolekcijai

Ilgi gaidīta un limitēta itāļu zīmola "Marella" rudens/ziemas 2012-2013 kolekcija ar Milas Jovovičas līdzdalību jau ir Rīgā.

"Marella" rudens/ziemas 2012/2013 kolekcija

"Seksīgi un šiki!" – tā divos vārdos varētu raksturot jauno "Marella" kolekciju, kas šajā ziemā modernizē siluetu un sajauc klasiskos audumus ar high-tech šķiedrām. Ar aukstu dienu atnākšanu mode izvēlas pārliecināti sarkano krāsu. Sārts, purpursārts un sarkanā laka – īstā sarkanās krāsas mānija. Dienas laikā tā ir atrodama ziedu rakstos uz tunikām un blūzēm. Nakts laikā kleitu drapējumos un adītos bleizeros.

"Marella" pret-a-porte kolekcijas varonis ir klasiskais trenča mētelis dabīgos toņos, tirkīzkrāsās no ūdens necaurlaidīgā materiāla vai arī no melnbalta žakarda vilnas ar dzīvnieku rakstiem no limitētas kolekcijas "Marella+Milla".

"Marella" kolekcijā dominē labi zināms "zosu kājiņu" raksts, kas izgrezno sarkanus, pelēkus un melnus mēteļus, pelēkas un pērļkrāsas kleitas.

"Marella" arī piedāvā tērpus lietišķām sievietēm – žaketes un kostīmi, mēteļi  no kašmira, alpakas un vilnas. Īpašiem dzīves gadījumiem "Marella" ievieš jauno elpu klasiskajā melnajā kleitā. Roku darbs, tila fragmenti, melnu zirņu raksts, samts. Patiesi šiki un jutekliski.

"Marella+Milla" Kolekcija

Milas Jovovičas un "Marella" kompānijas sadarbība turpinās. Šoreiz Mila ir ne tikai reklāmas kampaņas seja, bet arī limitētas kolekcijas (12 priekšmeti) līdzautore. Šajā limitētā kolekcijā ir redzams pašas Jovovičas iemīļots stils  rock&chic. Smokinga žakete, šaurās bikses no ekoloģiskās ādas vai vilnas, zīda blūzes ar "dzīvnieku" rakstiem, aksesuāri – viss tas ir aktuālais LA stils.

"Marella Sport" rudens-ziemas 2012/2013 kolekcija

Bez šaubām, šajā sezonā "Marella Sport" koncepcija ir ļoti mūsdienīga. Krāsu paletē  ir vitamīnu krāsas, kā arī delikātie un maigie toņi. Jaunums – saīsināts mētelis Ве-7 laima krāsā, piparmētru krāsā un kobalta krāsā.

Mēteli stilizē seši aksesuāri – vilnas piedurknes, neilona kapuce, vilnas šalle apkakle, kažokādas šalle u.c. Kažokādas detaļas šeit ir ļoti svarīgas – viņas ir arī uz ādas jakas, uz vilnas mēteļa un pat uz adīta kažokādas mēteļa.

Kolekcija ir manāmi ietekmēta ar 1960. g. stilu – kontrastējošie audumi, dažādas faktūras kleitām-tunikām, melnbalta grafika, zirņu raksts blūzēm un svārkiem, "zosu kājiņu" raksts mēteļiem un kardigāniem. Kolekcija arī piedāvā siltus mēteļus, kas ir izgatavoti no ūdens necaurlaidīgas vilnas un viegla auduma. Ka arī uzmanības vērta ir ūdens necaurlaidīga parka pelēkā un krēmkrāsā. Jakas "viss vienā" pārsteigs Jūs ar jauniem modeļiem un aksesuāriem.

Jaunā klekcija iegādājama veikalos "Marella" t/c "Spice" (Lielirbes ielā 29) un "Marella" t/c "Galleria Riga" (Dzirnavu ielā 67).

Jaunākie raksti