Mintauts, Alfs, Bernandeta

Juvelierizstrādājumi izlaiduma vakaram

Cilvēkiem pavasaris parasti asociējas ar sauli, sazaļojušu zāli un gaidāmo atvaļinājumu. Un, ja runa ir par absolventu vecākiem, tad viņus šajā gadalaikā vairāk uztrauc gaidāmais atvašu izlaidums un dāvanas, kuras ir jāpasniedz sakarā ar nozīmīgo notikumu, jo visi vecāki vēlās uzdāvināt atmiņā paliekošu, neaizmirstamu un noderīgu dāvanu.

Kaut arī ir pieejams ļoti bagātīgs dažādu dāvanu piedāvājums un klāsts, tomēr daudzas no tām ir kļuvušas jau banālas, taču tik ļoti gribas sarūpēt ko nebijušu un uzdāvināt kaut ko neparastu!

Jāpiebilst, ka juvelierizstrādājumi kļūs par satriecošu dāvanu izlaidumam, kas būs atbilstoša jūsu bērnu gaumei. Jo ir arī saprotami, ka izlaidums – tas ir ļoti nozīmīgs notikums dzīvē, pirmā balle, pirmais spertais solis pieaugušo dzīvē, un šādā dienā tik ļoti gribas justies īpaši apburošai. Bet ir jāatceras, ka izlaidums – tie ir jaunības svētki, un nebūtu pareizi šādā dienā aplikt masīvas zelta vai sudraba rotaslietas. Protams, ka pats labākais variants ir vecāku pasniegta dāvana – izsmalcināti un stilīgi juvelierizstrādājumi, kuri jo sevišķi izceļ pieaugušā bērna jaunības skaistumu.

Kādus juvelierizstrādājumus varētu dāvināt absolventam?

Ir pieejams milzīgs juvelierizstrādājumu asortiments, ko var izvēlēties izlaiduma vakaram: gredzeni, auskari, ķēdītes, kuloni, krustiņi, kaklarotas, piespraudes, rokassprādzes un citi zelta izstrādājumi.

Bez tam drīz vien šie izbijušie skolēni iestāsies augstskolās, un tā gribētos, lai viņi būtu gaumīgi ģērbti un viņiem būtu juvelierizstrādājumi, kas atbilstu viņu vecumam un akcentētu viņu gaumi un stilu. Tāpēc ir skaidrs, ka šādas dāvanas ir paliekošas visam mūžam, tās ilgus gadus priecēs to īpašniekus, nezaudējot savu izsmalcinātību un vizuālo pievilcību, kā arī saglabājot savu reālo vērtību.

Juvelierizstrādājumu kompānijas "Vigorius" konsultanti ar prieku palīdzēs veikt izvēli. "Vigorius" juvelierizstrādājumu kompānijas piedāvātās rotaslietas spēs jums sagādāt veiksmi! Kompānijas "Vigorius" zelta izstrādājumi, dāvināti Jūsu mīļajiem absolventiem, sagādās prieku un patīkamas atmiņas par svarīgo viņu dzīves notikumu!

vigorius_1

Jaunākie raksti