Aldonis, Agija

Kultūras pilī „Ziemeļblāzma” viesosies Daugavpils teātris

Sestdien 1. novembrī, plkst. 16.00 kultūras pils „Ziemeļblāzma” Lielajā zālē notiks Daugavpils teātra viesizrāde – krievu dramaturga Aleksandra Korovkina komēdija „Biznesa klases palāta”.

Tā ir mūsdienīga izrāde bez morāles un didaktikas par cilvēku vājībām un centieniem dzīvot normālu dzīvi. Situāciju komēdija labākajās tradīcijās - pilna negaidītu pavērsienu, dažādu sakritību un, protams, muļķīgu, naivu un smieklīgu notikumu.

Iestudējuma darbība risinās slimnīcas lepnākajā numurā, tā sauktajā, biznesa klases palātā, kurā, pateicoties dažādu apstākļu sakritībai, tiek ievietoti divi pacienti – inteliģentais, pensionētais aktieris un augstu stāvošs ierēdnis. Izrādes laikā gūzma mainīgu apstākļu kā sniega bumba veļas pāri galvenajiem varoņiem, liekot tiem steigā pielāgoties negaidītajiem pavērsieniem. Neviļus rodas sajūta, ka „pati dzīve” ir pārvākusies uz slimnīcu.

Izrādes režisors ir Ivars Lūsis, scenogrāfs - Aigars Ozoliņš, kostīmu māksliniece - Jūlija Ļaha, gaismu mākslinieks - Sergejs Vasiļjevs. Lomās: Jurijs Losevs, Viktors Jancevičs, Irina Kešiševa, Mihails Samodahovs, Žanna Lubgāne, Karīna Sidina.

Izrāde ir krievu valodā.

Biļešu cenas EUR 3.00 – 8.00. Biļetes nopērkamas kultūras pils „Ziemeļblāzma” informācijas centrā, kā arī „Biļešu paradīzes” kasēs un internetā.

Jaunākie raksti