Vēsma, Fanija

Mellužu parkā Bērnu vasaras atklāšanas svētki

5.jūnijā plkst.11.00 Mellužu parkā BĒRNU VASARAS atklāšanas svētki. Šogad Bērnu vasara Mellužu parkā notiks jau septīto reizi, Kauguros – pirmo!

Kopš 2010.gada vasarās ik svētdienu Mellužu estrādē notiek BEZMAKSAS sarīkojumi ģimenēm ar bērniem. Tā ir iespēja nevis pasīvi vērot, bet aktīvi līdzdarboties jautrās un attīstošās aktivitātēs visai ģimenei kopā.

Šovasar katra mēneša PIRMĀ svētdiena būs ZAĻĀ svētdiena, kad vairāk uzmanības pievērsīsim tieši zaļai domāšanai un atkritumu šķirošanai, kā arī papildus veidosim mākslas darbus no pārstrādātām PET pudeļu pārslām, sadarbībā ar pārstrādes uzņēmumu „PET Baltija”.

Katra mēneša OTRĀ svētdiena būs DROŠĀ UN GUDRĀ svētdiena, kad sadarbībā ar Jūrmalas pašvaldības policiju, CSDD, VUGD un NMPD tiks aktualizēts drošības svarīgums vasaras brīvlaika periodā.

Katra mēneša TREŠĀ svētdiena būs VEIKLĀ svētdiena, kad katram pašam tiks dota iespēja sevi pārbaudīt drosmes un veiklības atrakcijās profesionālu instruktoru vadībā.

Katra mēneša CETURTĀ svētdiena būs RADOŠĀ un JAUTRĀ svētdiena, kad notiks dažādas aizraujošas aktivitātes bērniem kopā ar pieaugušajiem.

Jūlija mēneša PIEKTĀ svētdiena būs KOŠĀ svētdiena, kad varēs baudīt krāsu terapijas dziedinošo ietekmi.

Visi radoši domājošie katru svētdienu no 5.jūnija līdz 28.augustam varēs veidot neparastus mākslas darbus no dabas materiāliem EKO RADOŠAJĀ DARBNĪCĀ, bet pašus mazākos Mellužu estrādē gaidīs jautras rotaļas un piedzīvojumi kopā ar iemīļotiem pasaku tēliem.

Bezmaksas sarīkojumi ģimenēm ar bērniem Mellužu estrādē notiks visu vasaru katru svētdienu no plkst.11.00 – 13.00 neatkarīgi no laika apstākļiem.

Paralēli vasaras aktivitātēm Mellužos, šogad pirmo reizi bērni varēs darboties arī Kauguros pie kultūras nama, Raiņa ielā 110. Tur plānotas piecas raibas un neaizmirstamas ceturtdienas.

Pateicoties akciju sabiedrības „PET Baltija” atbalstam, arī Kauguros varēsim no otrreiz pārstrādātām PET pudeļu pārslām veidot krāsainas vasaras prieka mandalas un  saules vitrāžas.

30.jūnijā Kauguros būs TEĀTRA ceturtdiena, kad baudīsim Liepājas ceļojošā leļļu teātra izrādi „Kliņķīša piedzīvojumi vai Kā rūķis draugus atrada.”

14.jūlijs un 11.augusts Kauguros būs VEIKLĀS ceturtdienas, kad katram tiks dota iespēja sevi pārbaudīt drosmes un veiklības atrakcijās profesionālu instruktoru vadībā.

28.jūlijs Kauguros būs EKOLOĢISKĀ ceturtdiena, kad īpašu uzmanību pievērsīsim atkritumu šķirošanai un zaļam dzīvesveidam. Šajā dienā notiks arī izjāde ar ponijiem.

25.augusts būs MUZIKĀLĀ ceturtdiena, kad Kauguros viesosies Mārupes Mūzikas un Mākslas skolas jauniešu grupa "Ad libitum" (soliste Adrija Silva Kukuvasa) un
Muzikālais Disneja Tīģeris.

Pašus mazākos arī Kauguros gaidīs jautras rotaļas un piedzīvojumi kopā ar iemīļotiem pasaku tēliem.

Bezmaksas sarīkojumi ģimenēm ar bērniem Kauguros, Raiņa ielā 110 notiks piecas ceturtdienas no plkst.13.00 – 15.00 neatkarīgi no laika apstākļiem.

Jaunākie raksti