Līksma, Bārbala

Spīķeru sporta nedēļā ikviens aicināts izmēģināt spēkus dažādās sporta nodarbībās

No 23.maija līdz 27.maijam Spīķeru kvartālā norisināsies sporta nedēļa, kuras ietvaros ikviens interesents aicināts apmeklēt dažādas sporta nodarbības – jogu, zumbu, augstas intensitātes treniņus, batutu fitnesu, mini kērlingu, stečingu u.c. Visas iepazīšanās nodarbības bez maksas.

Līdz ar vasarīgo laiku aktīva un enerģijas pilna kļūst gan daba, gan cilvēki. Dažādās Rīgas vietās jau labu laiku manāmi veselīga dzīvesveida piekritēji gan individuāli, gan domu biedru grupās, ļaujoties pavasara valdzinājumam, apvienojumā ar sportiskām aktivitātēm. Arī Spīķeri maijā uzņem enerģiju un pievēršas sportam un ar saukli „Dzīvība ir kustībā!” aicina ikvienu interesentu apmeklēt sporta nedēļas pasākumus.

Sporta nedēļa Spīķeros notiks jau otro gadu un nemainīgi tās mērķis ir veicināt cilvēku interesi par sportu, aktīvu un veselīgu dzīvesveidu, tāpat arī fiziskās sagatavotības uzlabošanu, kā arī visiem tik nepieciešamā laimes hormona endorfīna palielināšanu.

Sporta nedēļa tiks atklāta 23.maijā piedāvājot trīs dažādas nodarbības - BODY FLEX, STREČINGU un  FITNESA JOGU sadarbībā ar „Lady Fitness”.

24.maijā ikviens aicināts apmeklēt ZUMBU kopā ar „Life in Zumba style with Ilona – Riga”, kā arī siltajam gadalaikam neierasto MINI KĒRLINGU koā ar Latvijas Kērlinga Asociāciju.

25.maijā „Easy Studio” aicinās izmēģināt spēkus un uzņemt enerģiju BATUTU FITNESA nodarbībā, tāpat interesenti varēs apmeklēt arī ROLIBALL nodarbību sadarbībā ar „Roliball.lv” un ZUMBU sadarbībā ar „Lady Fitness”.

26.maijā Spīķeros norisināsies „Noa Bootcamp” AUGSTAS INTENSITĀTES TRENIŅŠ, dalībai nepieciešams reģistrēties: http://ej.uz/NoaBc-bezmaksasnodarbiba, tāpat ikviens aicināts arī uz BODY BALLET&STRETCH nodarbību  sadarbībā ar „Lady Fitness”.

Spīķeru sporta nedēļas noslēgumā, 27.maijā, ROLIBALL nodarbība, tāpat JOGA sadarbībā ar „Easy Studio” un CHEERLEADING nodarbība sadarbībā ar „Lady Fitness”.

Spīķeru sporta nedēļas nodarbības norisināsies Spīķeru laukumā, Maskavas ielā 10. Dalība visās nodarbības ir bez maksas. Precīzi nodarbību laiki atrodami šeit: http://ej.uz/spikerusportanedela.

Jaunākie raksti