Jurģis, Juris, Georgs

Kultūras pilī „Ziemeļblāzma” gaidāma Arstarulsmirus lekcija

6. februārī pulksten 19.00 kultūras pils “Ziemeļblāzma” Kamerzālē notiks Arstarulsmirus lekcija “Pašregulācijas prasmes iekšējo resursu vairošanai”.

Dinamiskais darba grafiks un lielais informācijas apjoms, ar ko saskaramies ikdienā, var radīt atsevišķas, pašu nepamanītas, un it kā “nevainīgas” mikro reakcijas, piemēram, aizkaitinājums un nogurums, kas var rezultēties ilgstošā stresā. Tas ietekmē gan mūsu pašnovērtējumu, gan komunikācijas kvalitāti, gan darba un mācību spējas.

Piedāvājam lekciju par apzinātību, kā veselības un cieņpilnas attieksmes pamatu, par prasmju un metožu kopumu emocionālās impulsivitātes mazināšanai un iekšējā līdzsvara vairošanai.

Lekcija domāta ikvienam, kas vēlas vairot pašizpratni, veidot pozitīvāku un atvērtāku attiecību klimatu ar sevi un apkārtējiem, augstākas koncentrēšanās spējas un augstāku darba produktivitāti ilgtermiņā.

Lekciju vadīs mūzikas producents, muzikālo kolektīvu saliedēšanas, radošo procesu virzības un pašizaugsmes treneris Arstarulsmirus (zināms arī kā Gustavo).

Lekcijas garums - 2 stundas (iekļaujot kafijas pauzi).

Biļetes “Biļešu paradīzes” kasēs, internetā un Kultūras pils “Ziemeļblāzma” informācijas centrā. Biļetes cena 10.00 EUR (cenā iekļauta arī kafijas pauze).

Jaunākie raksti