Mirta, Ziedīte

Rīgā notiks franču fotogrāfa Olivjē de Riki lekcija

23.septembrī plkst.19:00 galerijā “apARTment22” (Ģertrūdes 22, ieeja no Akas ielas) notiks Olivjē de Riki lekcija “Portrets kā iedvesmas avots”. Uz tikšanos ar pazīstamo franču fotogrāfu aicināti visi mākslas foto cienītāji. Pasākuma valoda – angļu.

Olivjē de Riki – franču fotogrāfs ar trīspadsmit gadu pieredzi, kurš vairāk nekā desmit gadus strādā Latvijā. Lielākoties Olivjē de Riki strādā modes fotogrāfijā. Latvijā viņš pazīstams pēc savu kopdarba ar pazīstamo latviešu modeli Laimu Irbis.

“apARTment22” ir jauna mākslas platforma, kas pastāvīgi piedāvā ieskatu mūsdienu mākslā, neatkarīgi no tās izpausmes formas. Galerijas ekspozīcijā ir pārstāvēti visi laikmetīgās mākslas veidi: fotogrāfija, objekti, glezniecība, grafika. Pašlaik “apARTment22” skatāmi leģendārā Ņujorkas fotogrāfa Roberta Vitmena foto darbi izstādē “Baryshnikov by me”.

Galerijā “apARTment22” regulāri notiek meistarklases, lekcijas un diskusijas, kas veltītas dažādām mākslas jomām – kino, literatūrai, psiholoģijai. Diskusijās ar pazīstamiem meistariem var piedalīties ikviens interesents. Tā ir vieta, kas atvērta sadarbībai ar mūsdienu māksliniekiem, fotogrāfiem, kuratoriem, blogeriem, rakstniekiem un žurnālistiem.

Jaunākie raksti