Inese, Inesis, Ēriks

Eiropas Lieldienu tradīcijas radošajās darbnīcās

Šī gada 1., 2. un 3. martā ES mājas zināšanu, sarunu un mākslas istabās, Aspazijas bulvārī 28, Rīgā notiks franču mākslinieces Ghislaine Petitgas vadītās radošās darbnīcas "Eiropas Lieldienu tradīcijas", kurās seniori kopā ar jauniešiem gatavos svētku dekorus.

Nodarbību ciklā "Eiropas Lieldienu tradīcijas" interesenti varēs apgūt jaunākās dekorēšanas tehnikas un izgatavot Lieldienu vainagus un piespraudes, izmantojot krāsaino plastiku. Radošajās darbnīcās īpaši aicināti piedalīties seniori un jaunieši, lai veicinātu un uzlabotu starppaaudžu dialogu.

Darbnīcas ES mājas zināšanu, sarunu un mākslas istabās notiks 1. martā no plkst. 11.00 līdz 13.00, 2. martā no plkst. 15.00 līdz 17.00 un 3. martā no plkst 11.00 līdz 13.00.

Pasākums tiek organizēts ES mājas tematiskā Sociālās iekļaušanas un dzimumu vienlīdzības  mēneša ietvaros. Nodarbību ciklu organizē Radošās iniciatīvas centrs un Inovāciju izglītības centrs "Ideja".

Interesenti aicinati pieteikties jau iepriekš, rakstot uz e-pasta adresi [email protected] vai zvanot pa tālruni 67506453 (Olga Pekarska, RIC).

Visi pasākumi ES mājā ir bezmaksas.

Jaunākie raksti