Vēsma, Fanija

2. augustā “BB wakepark” kabeļveikborda sacensības un veldzējoša vasaras ballīte

Sestdien, 2. augustā, pulksten 14:00 “BB wakepark”, Liepājā Beberliņu teritorijā (Karostā) notiks jau otrās sacensības kabeļa veikbordā. Spraigu sacensību garu būs iespējams vērot četrās dalībnieku grupās.

Sacensību dalībniekus vērtēs – juniori (līdz 16 gadiem), vīriešu OPEN, sieviešu un vīriešu PRO grupā. Kā sacensību kulminācija paredzēta profesionālāko dalībnieku kabeļa veikborda triku paraugdemonstrējumi un labākā trika noteikšana. Kabeļa veikborda sacensības kā ievērojamu pienesumu pilsētas sporta dzīvē novērtējusi arī Liepājas domes Sporta pārvalde un Liepājas Olimpiskais centrs. Pulksten 20:00 turpat notiks apbalvošana, uzzinot, kuri no spēcīgākajiem braucējiem katrā grupā būs izcīnījuši Boardside, Liquidforce, O'neill, Monster Energy, Liepājas Olimpiskā Centra u.c. balvas.

“BB wakepark” pludmales kafejnīcā dienas garumā būs pieejami atspirdzinoši dzērieni, kokteiļi, uzkodas, bet par muzikālo atmosfēru rūpēsies DJ Enkurs. Vakarā ballīti spēlēs DJ Nina Elektrichka un DJ Bērzs. Pasākuma organizatori būs sarūpējuši dažādas aktivitātes parka apmeklētājiem  - iespēja apskatīt apkārtējo dabu un vērot sacensību norisi airu laivā vai uz SUP dēļiem. Jāatzīmē, ka dienas garumā atpūtas parka teritorijā būs bezmaksas ieeja.

“Esmu patiesi priecīga un gandarīta, ka kopīgiem spēkiem ir izdevies nooraganizēt “jaudīgāko” pasākumu šovasar BB wakepark ar profesionālu kabeļa veikborda braucēju piedalīšanos un lielisku ballīti pēc sacensībām BB cafe,” atklāj aktīvās atpūtas un veikborda parka BB wakepark vadītāja Santa Vēvere.

Jaunākie raksti