Aldonis, Agija

Aicina uz Jaunā mācību gada sagaidīšanu Centrāltirgū

29.augustā no plkst. 11.00 līdz 14.00 Nēģu laukumā Centrāltirgus aicina uz Jaunā mācību gada sagaidīšanas pasākumu. Programmā svētku koncerts ar Jaunās talantu fabrikas zvaigznēm, konkursi, radošās darbnīcas, kā arī šefpavāra meistarklase, turklāt ikvienam būs iespēja iesaistīties labdarības aktivitātēs, palīdzot Rīgas daudzbērnu ģimenēm.<br /><br />

„Centrāltirgus ir vieta, kurā dažādas aktivitātes notiek gandrīz katrā svētku reizē, tāpēc pašsaprotami, ka 1.septembris tiek atzīmēts īpaši, aicinot ģimenes ar bērniem, kā arī jauniešus radoši iepirkties, baudīt svētku koncertu un patīkami pavadīt laiku. Lai nepietrūktu mācībām nepieciešamā enerģija, katrs skolas vecuma pasākuma apmeklētājs saņems īpašo stundu sarakstu ar pamācību, kā pagatavot veselīgu kokteili, savukārt tiem, kuri iesaistīsies konkursos – dāvanā launaga kastītes veselīgo našķu līdzņemšanai uz skolu vai bērnu dārzu,” stāsta RPAS „Rīgas Centrāltirgus” valdes priekšsēdētājs Anatolijs Abramovs.

Svētku koncertā Nēģu laukumā uzstāsies grupa „Rock'n'berries” un Jaunās talantu fabrikas zvaigznes Pāvels Fomkins, Kristīne Šomase un Rihards Bērziņš. Atraktīvus konkursus organizēs pasākuma vadītājs Oskars Millers, savukārt Innocent cafe šefpavāra Arturs Orenīts savā meistarklasē iepazīstinās, kā pagatavot lieliskas uzkodas no Centrāltirgū nopērkamajiem produktiem. Lieki piebilst, ka tās būs iespēja arī degustēt.

Pasākuma laikā darbosies radošās darbnīcas: katrs pats varēs izgatavo piespraudi ar paša veidotu dizainu, bet mazākie pasākuma apmeklētāji ļauties seju apgleznošanas priekiem.

Visu pasākuma norisi ikvienam tā apmeklētājam būs iespēja iesaistīties labdarības aktivitātēs - atnest skolas preces, kas pašam vairs nav nepieciešamas, bet lieti noderēs Rīgas daudzbērnu ģimenēm vai arī ziedot līdzekļus, lai Rīgas daudzbērnu ģimenes var saņemt Latvijas zemnieku audzētos lauku labumus. Jau kopš vasaras sākuma Rīgas Centrāltirgus atbalsta 12 daudzbērnu ģimenes, reizi mēnesī sagādājot veselīgu lauku labumu grozu.

Visas aktivitātes pasākumu laikā bez maksas. Laipni aicinām patīkami iepirkties un pozitīvā gaisotnē gatavoties skolas gaitu uzsākšanai!

Uz tikšanos krāsainākajā vietā pilsētā – Rīgas Centrāltirgū! 

Jaunākie raksti