Laura, Jadviga

Rīgā pirmo reizi atzīmēs „Jaunielas svētkus”

Vecrīgas ielā, kurā tika filmēts lērums ar slavenām un ļaužu iecienītām kinofilmām, noritēs svinīgs pasākums. 30. augustā no plkst. 15:00 līdz 23:00 pašā Jaunielā, pie Doma laukuma, tiks izvietota skatuve, uz kuras visas dienas garumā uzstāsies dažādi mākslinieki un tiks spēlēta dzīvā mūzika. Pati Jauniela pārvērtīsies par izklaižu aleju un piedāvās atrakcijas lieliem un maziem.

Svētku idejas autors bārs „Spot Kafe” stāsta, ka pasākuma ideju aktīvi atbalstīja arī pārējie Jaunielas kaimiņi: bārs „Greenwood”, SIA „Piecas garšas”, viesnīca „Neiburgs”, bārs „Cuba Cafe”, galerija „Mākslas Banka” un restorāns „1221”.

„Mūsu projekta mērķis ir pievērst cilvēku uzmanību Jaunielas vēsturiskajai nozīmei un atgādināt par tās ieguldījumu Latvijas tūrisma jomā, - stāsta projekta autors Artjoms Kušiks. - Mēs ar prieku aicinām visus rīdziniekus un tās viesus pievienoties mums, lai lietderīgi un jautri pavadītu pēdējo vasaras sestdienu”.

Pasākuma ietvaros tiks izvietoti latviešu ražotāju tirdzniecību un degustāciju stendi, noritēs galda futbola čempionāts un, protams, organizatori padomāja arī par pašiem mazākajiem svētku dalībniekiem. Skatuves programmā paredzēts svinīgs koncerts, kurā piedalīsies dejotāji un dziedātāji, ielu vingrotāji, improvizācijas teātris, kā arī skatītājus gaida īpašs pārsteigums no „Š. Holmsa dzimšanas dienas” organizatoriem.

Jaunākie raksti