Aldonis, Agija

Ziemeļblāzmas svētdienas mākslas skolas novembra nodarbība \"Rotāšana\"

Svētdien, 16. novembrī plkst. 13.00 norisināsies jau vienpadsmitā nodarbība cikla Ziemeļblāzmas svētdienas mākslas skola ietvaros. Novembra nodarbības nosaukums „Rotāšana”, norises vieta – kultūras pils „Ziemeļblāzma” Rožu zāle.

Ziemeļblāzmas svētdienas mākslas skola gatavojas Ziemassvētkiem. Nodarbībā „Rotāšana” būs iespēja ikvienam dalībniekam pogu emaljēšanas tehnikā izveidot savu zvaigzni, kuru varēs iekārt Ziemeļblāzmas eglē decembra nodarbībā. Poga kā utilitārs un dekoratīvs elements precīzi raksturo kultūru kā modernā cilvēka dzīves neatņemamu sastāvdaļu. Nodarbībā piedalīsies un ar praktiskiem padomiem dalīsies rotu māksliniece Kristīne Nuķe – Panteļējeva, kas ir zīmola „KNP Dizains” izveidotāja. Interesanti nodarbībā būs gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Nodarbību cikla Ziemeļblāzmas svētdienas mākslas skola tematiskās nodarbības notiek reizi mēnesī. Tās vada nozares profesionāļi, un tajās ikvienam ir iespēja piedalīties sarunās par dažādiem kultūras virzieniem un aktualitātēm, kā arī radoši izpausties praktiskajās nodarbībās.

Ziemeļblāzmas svētdienas mākslas skolas nodarbību cikls notiek sadarbībā ar nodibinājumu Rīga 2014.

Dalība bez maksas

Jaunākie raksti