Līksma, Bārbala

Aicina uz radošajām darbnīcām Rīgā „Ziemassvētkus gaidot”

Kultūras un tautas mākslas centrs „Ritums” trīs adventes svētdienās – 30. novembrī, 7. decembrī un 14. decembrī – aicina uz radošajām darbnīcām Rīgā, Laimdotas ielā 42.

30. novembrī no plkst. 12.00 līdz plkst.15.00 notiks gaismas laternu darbnīca, kurā ik viens varēs izgatavot savu, neatkārtojamu gaismas laternu, ko iedegt gada vistumšākajā laikā.

7. decembrī no plkst. 15.00 līdz plkst.18.00 notiks puzuru gatavošanas darbnīca. Darbnīcas laikā interesentiem būs iespēja meistarot puzurus no rudzu salmiem un niedrēm. Puzuris ir viens no tradicionāliem telpu rotājumu veidiem, kas sakārto, rotā un „attīra” telpu.

14. decembrī no plkst. 11.00 līdz plkst.15.00 notiks skaņu rīku darbnīca. Veidosim pašskanošus mūzikas instrumentus, kas ir viegli izmantojami, lai muzicētu mājās vai ziemas masku gājienos.

Radošās darbnīcas „Ziemassvētkus gaidot” KTMC „Ritums” piedāvā visiem rīdziniekiem – apgūsim jaunas iemaņas un vienlaikus jaukā, mierīgā gaisotnē radoši darbosimies.

Darbnīcas iespējams apmeklēt gan vecākiem ar bērniem, gan draugu pulciņā, gan vienatnē. Kopīga darbība un ideju apmaiņa ir labs pamats jaunu draudzīgu attiecību veidošanai.

Visas radošās darbnīcas vadīs KTMC „Ritums” folkloras kopas „Zvīgzna” dalībnieces – Ieva Bērziņa un Ineta Vēvere. Dalība darbnīcās ir bezmaksas, iepriekš obligāti piesakoties pa tālr. 26338918.

Projektu atbalsta Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments.

Jaunākie raksti