Alīna, Sandris, Rūsiņš

Sestdien Liepājas „BB wakepark” notiks starptautiskas sacensības kabeļveikbordā

Sestdien, 22. augustā pulksten 13.00 sāksies Liepājas aktīvās atpūtas un veikborda parka “BB wakepark” organizētās sacensības kabeļveikbordā piecām dalībnieku grupām.<br /><br />

“Sportisti visu vasaru ir cītīgi trenējušies, tādēļ ar prieku aicinām pie sevis uz sacensībām ne tikai dalībniekus no Latvijas, bet arī Lietuvas, Igaunijas un Vācijas. Atsevišķi sacenstīsies sievietes, vīrieši, jaunieši, bet aizraujošākās sacensības noteikti būs vīriešu PRO grupā, kur startēs pieredzes bagātākie braucēji. Protams, arī šogad neizpaliks profesionālāko dalībnieku kabeļa veikborda triku paraugdemonstrējumi, kuros sportisti izpildīs elpu aizraujošus trikus,” atklāj Liepājas aktīvās atpūtas un veikborda parka “BB wakepark” vadītāja Santa Vēvere.

Dalībnieku treniņbraucienu sākums “BB wakepark” paredzēts jau no pulksten 10.00, bet sacensību kulminācija – finālbraucieni pulksten 17.00. Pēc tam pulksten 18.00 skatītāji varēs novērtēt profesionālāko dalībnieku kabeļa veikborda triku paraugdemonstrējumus. Sportistu apbalvošana notiks pulksten 19.00, un noslēgumā būs iespēja atpūsties DJ Bar Duck un DJ Berzs vadībā. Visu dienu darbosies arī kafejnīca.

Kabeļa veikbordisti Liepājā cīnīsies par Boardside, Liquidforce, Liepājas domes, Liepājas Olimpiskā centra u.c. atbalstītāju sarūpētajām balvām.

Pasākuma organizatori būs sarūpējuši arī dažādas aktivitātes “BB wakepark” apmeklētājiem, aizraujošākā – iespēja par brīvu izbraukt ar SUP dēļiem.

Jaunākie raksti