Gunta, Ginta, Gunda

Dailes teātris tradicionāli aicina svinēt skolas sākumu

31.augustā un 1.septembrī Dailes teātris jau tradicionāli aicina svinēt skolas sākumu, piedāvājot izrādes “Toma Sojera piedzīvojumi” un “Jērādiņa”, kā arī pasākumu “Nosvini skolas sākumu kopā ar Tomu Sojeru!”.

Pasākuma “Nosvini skolas sākumu kopā ar Tomu Sojeru!” laikā teātra foajē tiks pārvērsts par dažādu piedzīvojumu, atrakciju un spēļu virpuli – šoreiz viss risināsies par un ap Toma Sojera piedzīvojumiem.

Tā kā pasākums notiks jau astoto reizi, būs iespēja sastapt Dailes teātra uzticamos draugus. Tāpat kā citus gadus, dažādas radošās darbnīcas piedāvās Latvijas Nacionālā bibliotēka, Latvijas Leļļu teātris, “Latvijas mazpulki”, “Sveču darbnīca”, “Fazer”, fotodarbnīca “FOBO”. Jau otro reizi tiks piedāvāta radošā darbnīca sadarbībā ar Sergeja Jēgera labdarības fondu, bet zinātniskos eksperimentos aicinās piedalīties ZINOO Rīga atraktīvā komanda. Notiks arī mākslinieku meistarklases, kas pārtaps  svētku lielformāta gleznā. Gleznas tapšanu vadīs māksliniece Ieva Caruka  kopā ar  biedrības "Mārupes radošā laboratorija"' jaunajiem māksliniekiem un  mākslas pedagoģi Eviju Pamovsku. Sadarbībā ar Latvijas Badmintona federāciju pasākumā būs iespēja pārbaudīt savas badmintona prasmes.  Dažādus pārsteigumus piedāvās arī citi pasākuma viesi un Dailes teātra sadarbības partneri - tās būs dažādas aktīvas, intelektuālas un radošas darbnīcas abos Dailes teātra foajē stāvos.

Ieeja pasākumā - ar biļetēm uz izrādēm “Toma Sojera piedzīvojumi” un “Jērādiņa” 31.augustā un 1.septembrī plkst.18.00.

Jaunākie raksti