Vēsma, Fanija

Aizraujoši Ziemassvētki ģimenēm „Lotes zemē”

Adventes laikā par īpašu pārsteigumu ģimenēm ar bērniem ir parūpējies ģimenes atpūtas parks „Lotes zeme” Igaunijā. Tematiskais parks no 13. līdz 21. decembrim ik dienas vērs savas durvis, lai savus apmeklētājus iepriecinātu arī īpašu svētku programmu „Ziemassvētki Lotes zemē”!

Igaunijas lielākais tematiskais parks ģimenēm „Lotes Zeme”, kas tika atklāt šā gada 25. jūlijā, līdz pat sezonas noslēgumam 1. septembrī guva necerēti lielu apmeklētāju atsaucību. Turklāt vasaras laikā „Lotes zemē” paviesojās arī negaidīti daudz viesu no Latvijas, kuri vēlējās sastapt iemīļoto animācijas filmu „Lote no Izgudrotāju ciema” un „Lote un Mēnessakmens noslēpums” varoņus un iepazīt viņu pasauli. Lai visiem interesentiem radītu īpašu pirmssvētku noskaņu, tematiskais parks savas durvis apmeklētājiem vērs pirmssvētku laikā, piedāvājot īpaši aizraujošu Ziemassvētku programmu.

Lotes zemē Ziemassvētku gaidīšanas laikā apmeklētāju sagaidīs daudz aizraujošas aktivitātes kopā ar Izgudrotāju ciema iedzīvotājiem. Jautras nodarbes būs atrodamas gan telpās, gan ārā, līdz ar to labi pavadīt laiku šeit būs iespējams jebkādos laika apstākļos. Par viesu izklaidi gādās multiplikācijas filmās iemīļotie varoņi – aizraujošas meistardarbnīcas maziem izgudrotājiem vadīs cūku māte Helmi un suņu tētis Oskars, kaķu tēva Mati vadībā varēs sacensties vairākos ziemas sporta veidos, zaķu tēvs Adalberts palīdzēs sniega izgudrojumu radīšanā. Ik dienas būs iespējams rotaļāties ar Loti, Bruno un Albertu, nogaršot Annas ceptos pīrādziņus, iedzert Sofijas brīnumgardu tēju un dziedāt kopā ar Paulu. Apmeklētāji varēs sastapt arī mušu Jāku, bet Ziemassvētku trusi Volfgangs pastāstīs par to, kāpēc viņam ir tik lielas ausis un uzklausīs visu mazo apmeklētāju Ziemassvētku vēlēšanās.

Tā kā Izgudrotāju ciema iedzīvotāji ir aizrautīgi teātra iestudētāji, īpašs Lotes autora Janno Peldmā uzvedums tapis arī pirmssvētku laikam un ik dienu vairākas reizes tiks demonstrēts Lotes mājā un uz Dziesmu skatuves. Katru dienu tematiskajā parkā darbosies arī Ziemassvētku tirdziņš!

Parks apmeklētājiem piedāvā vairāk nekā 100 atrakciju, izgudrošanas mašīnu un rotaļlietu. Piedzīvojuma parka apmeklētāji aicināti iepazīt Izgudrotāju ciematu kopa ar Lotes draugiem - atklāt aizraujošus mūzikas instrumentus un muzicēt kopā ar kaķu māti Paulu, sportot kopā ar kaķu tēti Mati, šķūnī kaut ko uzmeistarot kopā ar Lotes tēti Oskaru, paspēlēt jautras spēles kopā ar Loti, Bruno un Albertu, un klausīties vecā ceļotāja Klausa stāstus par viņa tālajiem ceļojumiem. Vasarā parka apmeklētāji var arī atpūsties pludmalē. „Lotes zemē” apmeklētājus gaida arī vairāki suvenīru veikali un kafejnīcas, kurās būs atrodams kaut kas ikviena gaumei un makam.

Plašāka informācija par Lotes zemi, kā arī citām atpūtas iespējām Igaunijā atrodama interneta vietnēs: www.lottemaa.ee/lv  un www.visitestonia.com

Jaunākie raksti