Gunta, Ginta, Gunda

Ziemassvētku tirdziņš „Mākslas bardaks”

No 12. decembra līdz 30. decembrim Latvijas Mākslinieku namā notiks Ziemassvētku projekts un tirdziņš "Mākslas bardaks", kurā paredzēta profesionālās mākslas izstāde pārdošana, mākslas un amatniecības darinājumu stendi, radošās darbnīcas un interaktīvās spēles.

Mākslinieku Ziemassvētku tirdziņš būs bagātināts ar labdarības un citām aktivitātēm, kuru mērķis ir skatītāja un mākslinieka tuvināšanās un Ziemassvētku prieka baudīšana.

Darbosies mākslinieku radošās darbnīcas – origami, masku veidošanas, grafikas, veidošanas, notiks interaktīvas spēles: sienas spēle loterija ar glezniecības darbiem, brīvais mikrofons "Trakam pieder pasaule" ar apmeklētāju un dalībnieku performancēm – muzikālām, verbālām, kustības izpausmēm.

Ziemassvētku projekta mērķis ir atvērt jo plašus vārtus profesionālās mākslas cienītājiem. Ziemassvētku tirdziņš norisināsies ar devīzi "Mākslas bardaks par bardaka cenām", kas nozīmē daudzveidīgas un draudzīgas mākslas pieejamību auditorijai. Līdzās profesionāļiem savus darinājumus eksponēs un piedāvās Latvijas amatnieki.

Pasākumi notiks Latvijas Mākslinieku savienības galerijā un galerijā "Rīgas tālers" – Mākslinieku namā Rīgā, 11. novembra krastmalā 35.

Jaunākie raksti