Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Ziemassvētku tirdziņi Kalnciema kvartālā

Tuvojoties Ziemassvētkiem, Kalnciema kvartāls arī decembrī aicina uz iecienītajiem zemnieku un amatnieku tirdziņiem, kas atšķirībā no citiem gada mēnešiem, tiks rīkoti katru sestdienu un svētdienu visa decembra garumā. Kalnciema kvartāls saviem viesiem ir sarūpējis arī īpašu svētku noskaņas pasākumu programmu, aicinot gan lielus, gan mazus piedalīties radošajās darbnīcās, koncertos un pat zinātnes eksperimentos.

Ziemassvētku tirdziņi Kalnciema kvartālā norisināsies decembra nedēļas nogalēs – katru sestdienu un svētdienu no plkst. 10:00 līdz 16:00. Savukārt ikgadējās Kalnciema kvartāla organizētās "Mākslas medības" šogad notiks arī ziemā, piedāvājot jau profesionālu mākslinieku darbu izlasi Premium.

Līdzās jau ierastajiem pašmāju gardumiem un amatnieku sarūpētām precēm, ko likt zem svētku eglītes vai celt svētku mielasta galdā, Kalnciema kvartāla galerijā un Vīnu veikala zālē visu decembri varēs aplūkot un iegādāties mākslas darbus, ko radījušas labi zināmas un iecienītas Latvijas mākslinieces, tostarp Alise Mediņa, Kristīne Kvitka, Anna Laicāne, Līga Ķempe, Elīna Titāne, Inta Celmiņa, Agnese Peļņa, Ilvita Didrihsone, Liene Liepiņa, Liene Baklāne, Ieva Pakalne un citas. Mākslas darbu izstāde – pārdošana „Mākslas medības Premium” tiks atklāta 29. novembrī un būs atvērta līdz pat 28. decembrim.

Kalnciema kvartāla Zilajā verandā Ziemassvētku dāvanas būs sarūpējis zīmols YUTA un veikals M50. Jaunais dāvanu veikaliņš būs atvērts katru decembra sestdienu, svētdienu no plkst. 10:00 līdz 20:00.

Svētku programmas ietvaros Kalnciema kvartālā norisināsies arī koncerti, radošās darbnīcas bērniem, baleta meistarklases „Sniegpārsliņu dienā” un „Ziemassvētku brīnumu skolas” ķīmijas un fizikas eksperimentu izrādes bērniem līdz 14. gadu vecumam un viņu vecākiem.

Ziemassvētku tirdziņi Kalnciema kvartālā:
Katru decembra sestdienu un svētdienu no plkst. 10:00 līdz 16:00.

YUTA & M50 dāvanu veikaliņš Zilajā verandā:
Katru decembra sestdienu un svētdienu no plkst. 10:00 līdz 20:00.

Mākslas darbu izstāde – pārdošana “Mākslas medības Premium”:
No 29. novembra līdz 28. decembrim; 10:00 – 20:00.

Līdz 11. janvārim kvartāla teritorijā būs apskatāms Egļu ceļa objekts “Švarcmuižas sila stāsti”. Objekta autori: scenogrāfe Liene Pavlovska un animators Oskars Pavlovskis.

Pasākumu norises vieta: Kalnciema kvartāls, Rīga, Kalnciema iela 35.

Jaunākie raksti