Gunta, Ginta, Gunda

Modes entuziasti līksmo pārsteiguma ballītē. FOTO

Aizvadīto pirmdien, 31. oktobra vakarā, Riga Fashion Week noslēdzošās dienas ietvaros modes dizainere un stiliste Dace Krieviņa-Bahmane veiksmīgi prezentēja sava zīmola Dace Bahmann jaunāko 2017. gada pavasara-vasaras kolekciju sievietēm.

Ilgi gaidītā un pozitīvām emocijām piepildītā diena tika noslēgta ar īpašu pārsteiguma ballīti galvaspilsētas iecienītajā kokteiļbārā XIII, ko par godu Daces jaunās kolekcijas prezentācijai un 1. novembrī gaidāmajai dzimšanas dienai bija sarūpējusi viņas draudzene, slavenību stiliste un grima māksliniece Kristīne Čakare.

Svinīgo pasākumu kuplā skaitā apmeklēja ne tikai Daces tuvākie draugi un paziņas, bet arī kolēģi un citi modes un izklaides industrijas pārstāvji. Enerģiskas mūzikas un atspirdzinošu kokteiļu priecēti, viesi līksmo Daces Bahmanes ballīti baudīja vēl ilgi pēc pusnakts. Laba vēlējumi mijās ar ziediem un dāvanām, un, kā atzīst pati Dace, šis bija negaidīts, taču ļoti izdevies un īpašs pārsteigums.

Bārs XIII – tā ir neatkartojama sajūtu virkne, ko sniedz oriģinālie kokteiļi un izsmalcinātās uzkodas. XIII konceptuāli ir iedvesmojies no labākajiem Londonas kokteiļbāriem. Tajā var just metropoles atmosfēru un novērtēt Berlīnes 60. gadu interjera priekšmetus un 80. gados radītus latviešu dizaineru misiņa un dzintarkrāsas gaismekļus, kas senāk rotāja kulta viesnīcu Rīdzene. 2015. gadā XIII saņēma Platinum Platter Awards kā labākais bārs Rīgā.

Jaunākie raksti