Gunta, Ginta, Gunda

Īpašā modes ballītē sveic spožākās Rīgas ielu stila zvaigznes

Trešdienas, 2. novembra, vakarā galvaspilsētas iecienītajā japāņu grila bārā COD norisinājās vēl nebijis pasākums – COD Fashion Detox Party, kas sevi pieteica kā neoficiālā aizvadītās Rīgas modes nedēļas noslēguma ballīte. Tās laikā modīgie viesi ne tikai baudīja bāra autentisko atmosfēru un atskatījās uz RFW ietvaros piedzīvoto, bet arī noteica šī brīža stilīgākās ielu modes zvaigznes.

Vakara gaitā klātesošie pulcējās viesmīlīgajās COD lejasstāva telpās, lai tur nodotos enerģiskas mūzikas ritmiem un baudītu modes ballītes īpašos kokteiļus ar atbilstošiem nosaukumiem – Diva’s Delight, F for Fashion un Blogger’s Revange, ko prasmīgie bārmeņi pagatavoja, izmantojot pašas augstvērtīgākās dzērienu sastāvdaļas.

Uzreiz pēc plkst. 21:00 tika apbalvotas arī stilīgākās ielu modes zvaigznes. No visām RFW lokāciju apkaimē demonstrētajām stila pērlēm kompetentā žūrija izdevniecības Rīgas Viļņi modes redaktores Olgas Kolotovas, žurnāla L’Officiel galvenās redaktores Jūlijas Rumjancevas, žurnāla Lilit modes un skaistumkopšanas redaktores Kristīnes Rudzinskas, top frizieres Dianas Payton, populārās Instagram modeles Agnijas Grigules un modes fotogrāfa Mika Užāna sastāvā noteica vilinošā titula ieguvēju.

Kreatīvo stila guru vidū bija virkne RFW apmeklētāju, tajā skaitā arī modes blogeri un viedokļu līderi ne tikai no Latvijas, bet arī no tuvējām kaimiņvalstīm. Tos divu dienu garumā prasmīgi iemūžināja projekta fotogrāfs - talantīgais Miks Užāns. Starp galvenajiem pretendentiem uz uzvaru ierindojās Jaroslavs Barišņikovs, Maija Silova, Jūlija Verbicka, Vitālijs Parfentjevs, Aleksandrs Pavlovs, Sergejs Hatanzeiskis, Guna Leiškane-Rokk, Liene Stūraine, Olga Jakovļeva un Jevgēnija Dorošenoka.

Konkurence modes nedēļas stilīgāko viesu starpā bija patiešām sīva, taču, rūpīgi izvērtējot visus pretendentus, žūrijas pārstāvji bija vienisprātis, ka uzvarētāja gods jāpiešķir uzreiz diviem, viņuprāt, labākajiem – vienmēr elegantajai starptautisko attiecību speciālistei un sabiedrības dāmai Gunai Leiškalnei-Rokk un kolorītajam stilistam Sergejam Hatanzeiskim.

Līdz pasākumam ikviens COD Facebook lapas sekotājs varēja balsot arī par savu stilīgāko favorītu. Šajā cīņā pārliecinošu uzvaru guva zīmola H&M komunikācijas vadītāja Latvijā Sanita Kalniņa, savukārt par restorāna COD simpātiju kļuva spilgtā modes nedēļas viešņa no Krievijas – Julia Wetch. Visi trīs stilīgākās ielu modes zvaigznes titula ieguvēji saņēma arī īpašas pārsteiguma balvas no COD.

Uzlādējošās ballītes viesu vidū bija virkne modes un izklaides industrijas pārstāvju, tostarp arī mūziķis Markus Riva, uzņēmēja Santa Kola, apavu dizainere Olga Peterson, šovmenis Mārtiņš Kapzems, topmodele Ginta Lapiņa, zīmola QooQoo dizainere Aļona Bauska, TV sarunu šova zvaigzne Grēta Gorjučko, aktieris Maksims Busels, fotogrāfe Karlīna Vītoliņa un daudzi citi modes cienītāji, kuri nesteidzīgi baudīja līksmo pasākuma atmosfēru.

Projekta idejas autors COD ir pirmais robata grila restorāns Latvijā, kas piedāvā nobaudīt autentisku japāņu virtuvi ar elegantiem un mūsdienīgiem papildinājumiem. Ēdienkartes centrālais elements — uz robata grila gatavots ēdiens — iemieso japāņu virtuves būtību un aizved krāšņā garšu ceļojumā uz eksotiskajiem Austrumiem. Augstvērtīgas sastāvdaļas un tradicionāli pagatavošanas paņēmieni tiek papildināti ar kvalitatīvu sake, oriģināliem kokteiļiem, kā arī askētisko restorāna interjeru.

Jaunākie raksti