Vēsma, Fanija

Ar jautru ballīti Rīgā aizvadīts pirmais OakPong čempionāts

Gada noslēdzošais mēnesis decembris šogad galvaspilsētā tika ieskandināts ar īpašu vērnienu, kad ceturtdienas vakarā vienā no Rīgas vadošajiem friziersaloniem, Kitchen HairLab, norisinājās vēl nebijusi OakPong čempionāta ballīte. Tās laikā pasākuma viesu vidū notika sīva cīņa par labākā Bacardi Oakheart radītās spēles meistara titulu, kuru vakara noslēgumā ar pārliecinošu punktu pārsvaru ieguva uzņēmējs un sabiedrisko attiecību konsultants Klāvs Radziņš.

Paralēli aizraujošās OakPong galda spēles aktivitātēm, ko vadīja allaž pozitīvās zīmola Bacardi meitenes, ballītes apmeklētāji baudīja arī izcilos Oakheart ruma kokteiļus un nodevās mūsdienīgas mūzikas ritmiem. Vakara kulminācijā visus sagaidīja šobrīd populārais Mannequin Challenge jeb izaicinājums, par kura režiju un veiksmīgu norisi gādāja atraktīvais šovmenis Mārtiņš Kapzems. Atbildīgo video operatores lomu aizvadītajā vakarā uzņēmās dizainere un dzīvesstila blogere Maija Armaņeva, kas bija arī šī izaicinājuma idejas autore.

Jautru mirkļu pilno ballīti kuplā skaitā apmeklēja Rīgas modīgākā publika. Vakara viesu vidū bija gan zīmola QooQoo dizainere Aļona Bauska, pieprasītā stiliste Indra Salceviča, YouTube zvaigzne Anete Ozoliņa, modes blogeris Deniss Ševeļovs, fotogrāfe Karlīna Vītoliņa un Instagram modele Agnija Grigule, gan arī daudzi citi saviesīgās dzīves baudītāji.

Oakheart ir izcils labāko premium klases Bacardi rumu maisījums, kura izmeklēti dūmakaino kompozīciju papildina maigs Madagaskaras vaniļas ekstrakts, kā arī piesātināts muskatrieksts un kanēlis, kas nāk no tālās Indonēzijas un Vjetnamas. Rumam piemīt burvīgs dzintarkrāsas tonis, un, pateicoties tā unikālajai un sabalansēti pikantajai garšai, Oakheart ir ideāli piemērots kā atsvaidzinošiem ledus kokteiļiem, tā arī ziemīgiem siltajiem dzērieniem.

Friziersalons Kitchen HairLab, kura īpašniece ir pazīstamā slavenību friziere Diāna Payton, tika svinīgi atklāts šī gada augustā. Salīdzinoši neilgajā darbības laikā tas jau ir paspējis iekarot neskaitāmu rīdzinieku sirdis. Kitchen HairLab pastavīgo klientu vidū ir arī tādas sabiedrībā zināmas personības kā mūziķi Markuss Riva un Jolanta Gulbe, TV raidījumu vadītāja Ketija Šēnberga, radio balss Karmena Stepanova, dūla Katrīna Puriņa un citi.

Jaunākie raksti