Aldonis, Agija

Rīgā atvēries pirmais apavu klubs „Baltā Kumode”

Pašā Rīgas centrā, Elizabetes ielā 57 atvērts pirmais apavu klubs “Baltā Kumode”. Telpās ar kopējo platību 350 m2 iekārtots plašs veikals ar pazīstamiem itāļu apavu zīmoliem, kā arī ir ierīkota vieta meistarklasēm un semināriem stilistiem, blogeriem un citiem modes industrijas pārstāvjiem.

“Kluba formāts nosaka mūsu atbildību visam, ko piedāvājam tā dalībniekiem: kvalitātei, produktu autentiskumam, izvēlētā sortimenta koncepcijai, unikālām kluba dalībnieku cenām, atmosfērai un noskaņojumam,” stāsta kluba “Baltā Kumode” īpašniece Jeļena Maksimovska. “Nosaukums apavu klubs “Baltā Kumode” lieliski pauž mūsu filozofiju – tā ir vieta patīkamai un nesteidzīgai laika pavadīšanai, tostarp ērtai pirkumu izdarīšanai. Otrkārt, “Baltā Kumode” saistās ar Itāļu vārdiem “bello” un “comodo”. Mūsuprāt, tie ir paši svarīgākie “apavu” vārdi, kas tulkojas kā “skaisti” un “ērti”. Priecājamies, ka mums ir izdevies pašā Rīgas centrā iekārtot šo telpu, kā interjera centrālo elementu izraugoties baltas kumodes, kur vietu rod tik daudz brīnišķīgu apavu pāru.”

Veikalā pārstāvētās kolekcijas vienmēr atbilst nemainīgiem kritērijiem: visi apavi ir ražoti Itālijā no kvalitatīviem izejmateriāliem un tie nākuši no modes namiem ar savu filozofiju un tradīcijām bagātu vēsturi. Izšķirošais kritērijs ir aktuālās kolekcijas “panākumi”, līdzās tam apavu klubā vienmēr tiek uzklausītas apmeklētāju vēlmes, nodrošinot “Baltajā Kumodē” tikai pamatoti pieprasītāko sortimenta klāstu. Līdzās dārgajiem un elegantajiem Ballin, Fabi, Vittorio Virgili, Loriblu, Iceberg apaviem atrodami cenu ziņā demokrātiskie Fru.it un RENZI. Pārstāvēti arī tādi iecienīti zīmoli kā Barracuda, Giovanni Fabiani, Braccialini, Le Pepe, Norma J. Baker, Nouchka, Pakerson, Sebastian un citi. Nenoliedzama kluba priekšrocība ir visu sieviešu apavu izmēru piedāvājums – no 34.izmēra līdz 42.

Organizatori svētku pasākumam bija sarūpējuši īpašu programmu: ar aizraujošu stāstījumu par jaunākajām tendencēm apavu modē un ieteikumiem, kā izveidot aktuālu, harmonisku un atmiņā paliekošu Jaunā gada svinību tēlu viesojās pazīstamā Latvijas stiliste un imidža dizainere Žanna Dubska. Vakara gaitā viesus gaidīja apavu kluba “Baltā Kumode” un jaunā krievu apģērbu zīmola Mashkara radīto svētku koptēlu demonstrēšana, kas notika sadarbībā ar salona KitchenHairLab frizieriem un Brow B Bar vizažistiem. Par pasākuma patīkamo atmosfēru gādāja lieliskais vakara vadītājs Markus Riva, viesi baudīja itāļu dzirkstošo vīnu Zonin Prosecco un uzkodas, kā arī veldzējās mūzikas skaņās. Par vakara īpašo viesi kļūva Loredano Korvaro (Loredano Corvaro) – itāļu apavu ražotnes Vittorio Virgili komercdirektors. Šeit tiek izgatavoti gan Vittorio Virgili zīmola apavi, gan apavi modes namam Iceberg. Pasākuma viesiem pirmajiem bija iespēja apskatīt jauno Vittorio Virgili  2017. gada pavasara-vasaras apavu kolekciju.

Jaunākie raksti