Alīna, Sandris, Rūsiņš

Svinīgi atklāts pirmais „iBlues” veikals Latvijā

29. martā Rīgas t/c "Spice" notika spilgta ballīte par godu Rīgas veikala "iBlues" atklāšanai un pavasara/vasaras 2012 kolekcijas prezentācijai. Veikals ietilpst "Max Mara" modes nama grupā un tas ir pirmais veikals Latvijā.

"iBlues" veikali jau atrodas Honkongā, Taivānā, Singapūrā un pēdējais ķēdes veikals tika atvērts mūsu galvaspilsētā.

Vakara galvenā varone bija lellīte Žozefīne (Petite Josephine), ko ir izstrādājusi jaunā Parīzē dzīvojoša rotu dizainere Anna Tomasa (Anne Thomas). Visi viesi priecīgi pārģērba lellīti kapsulkolekcijas kleitās, fotografējās tās tēlā un baudīja svinīgo 1950-o gadu gaisotni!

Pasākumu apmeklēja arī viesi no Itālijas – Andrea Morini (Export Director, Marella Srl unipersonale), Nicola Farri (Area Manager-Export Department, Marella Srl unipersonale), Christian Notari (Managing Director, MaxMara Scandinavia Aps), Eugenio Manghi (Marella CEO).

Vakara vadītājas lomā iejutās telezvaigzne Anna Rozīte, bet muzikālo noskaņojumu radīja labi pazīstāma meitene DJ – Ksenija Kamikaza.

Sievietes, kas izvēlās "iBlues" pavasara/vasaras kolekcijas tērpus, mīl spēlēties un eksperimentēt ar modi. Viņas nebaidās no sarežģītiem krāsu salikumiem – Japānas dārzu ziedi, zvērādu printi, dārgakmeņu šķautnes kopā ar īrisa un pionkrāsu, tabakkrāsu, vai koši zilu.

"iBlues Club" līnija pavasara/vasaras sezonā ir orientēta uz sportisku stilu un ir pārpildīta ar vasaras ceļojumu un karsto dienu sajūtām. Tas ir mūsdienu pilsētnieces sportiski aktīvs šiks.

"iBlues Club" sieviete šosezon izvēlas svītrainus polo, bikses ziedrakstā, daudzfunkcionālās jakas, džinsa auduma žaketes un T-kreklus ar mežģīnēm.

Kolekcijas universālākais elements – 3:1 kleita, kas var kalpot gan par kleitu, gan par svārkiem.

"iBlues" speciālās kolekcijas: "Dresses, dresses, dresses!" un "Knit Lab"

"Dresses, dresses, dresses!" ir 1950-o gadu stila kleitu kapsulkolekcija košā svītrrakstā. Mežģīnes, ziedu printi romantiskam noskaņojumam. Dažādi silueti valdzinošā tēla radīšanai. Konceptuālās formas un krāsas jaunām sievietēm, kas zina, ko viņas vēlas. Viena kleita dažādiem dzīves gadījumiem un garastāvokļiem.

"Knit Lab" kolekcija ir Eko kolekcija no caurspīdīgiem adījumiem un audumiem baltā un eikaliptkrāsā. Mežģīnes, plisēts audums, atlasa audums, trikotāža, lins. Vieglas tekstūras vieglai komforta un šika estētikai. 

Jaunākie raksti