Vēsma, Fanija

Pieredzes dienas ietvaros bērni iepazīst pavāra profesiju. FOTO

Vienā no Rīgas populārākajiem restorāniem "Aqua Luna", labdarības kampaņas "Taureņa Efekts" ietvaros norisinājās Pieredzes diena, kuras laikā bērnu namu audzēkņiem bija iespēja klātienē iepazīties un uzzināt vairāk par pavāra profesiju. Turklāt, Pieredzes dienas rezultātā “Fonda Grašu bērnu ciemats” audzēknim Vitoldam Janušānam tika piedāvāta iespēja iegūt prakses vietu restorānā "Aqua Luna" vasaras periodā.

Rīgas, Valmieras un Cēsvaines bērnu namu audzēkņi satikās ar restorāna "Aqua Luna" šefpavāru Gintu Aizupieti, kurš pastāstīja par savu karjeru norādot, ka galvenais mērķu sasniegšanā ir gribasspēks un centība. Šefpavārs nodemonstrēja arī savu darba vidi, ļaujot bērniem izmēģināt savus spēkus virtuvē, gatavojot suši. Pasākums noslēdzās ar meistarklasi salātu ar Pekinas pīli pagatavošanā, ko bērni pagaršoja jau restorāna klientu lomā.

„Esam ļoti pateicīgi "Aqua Luna" ne tikai par atbalstu Pieredzes dienas organizēšanā, bet arī par iespēju vienam no audzēkņiem iziet praksi restorānā. Ceru, ka šim jaunietim tas būs pirmais solis pretī spožai karjerai! Mūsu kampaņā visu laiku cenšamies parādīt bērnu namu audzēkņiem, ka nevajag baidīties sapņot, gribēt vairāk un aktīvi darboties ceļā uz savas profesijas izvēli,” atzīmē labdarības kampaņas "Taureņa Efekts" rīkotāja Olga Kazaka. 

Jaunākie raksti