Mintauts, Alfs, Bernandeta

Latvijā augstākais kokteiļbārs atzīmē savu četrpadsmito dzimšanas dienu

Piektdien, 15.maijā Skyline Bar, kas atrodas viesnīcas Radisson Blu Hotel Latvija 26. stāvā, rīkoja grandiozas svinības par godu četrpadsmitajai pastāvēšanas gadadienai. Pasākuma viesus priecēja laba mūzika, dažādi priekšnesumi un pārsteigumi, kā arī, protams, dzimšanas dienas kūka.

Skyline Bar komanda, kas vakara gaitā iejutās stjuartu un pilotu tēlos, bija parūpējušies par patiešām plašu izklaides programmu. Iluzionista un burbuļu šovs, deju un mūzikas priekšnesumi, konkursi – tā ir tikai daļa no pārsteigumiem, kurus varēja baudīt pasākuma apmeklētāji. Par pasākuma noskaņu un muzikālo pavadījumu rūpējās Nu Jazz un Latin Percusion Live mūzikas pārstāvji Johnson, Oscar un Emilio, tāpēc pacilāts noskaņojums un jautras dejas Radisson Blu Hotel Latvija viesnīcas 26. stāvā valdīja līdz pat rīta gaismai.

Radisson Blu Hotel Latvija ģenerāldirektors Michael Jacobi saka: „Mums ir patiess prieks par to, ka 14 pastāvēšanas gadu laikā Skyline Bar ir kļuvis par vienu no iecienītākajām izklaides vietām ne tikai ārzemju viesu, bet arī vietējo iedzīvotāju vidū. Gardie kokteiļi, interesantie tematiskie pasākumi, kosmopolītiskā noskaņa un, protams, brīnišķīgais skats pa Skyline Bar logu ir iemesli, kas daudzu gadu garumā ir ļāvuši bāram noturēties virsotnē.”

Dažādi pasākumi un tematiskās ballītes ar atraktīvu un bieži vien arī labi zināmu DJ piedalīšanos, kā arī citiem pārsteigumiem, Skyline Bar notiek regulāri – vismaz divas reizes mēnesī.

Par visiem gaidāmajiem pasākumiem iespējams uzzināt bāra Facebook.com lapā: www.facebook.com/SkylineBar, kā arī mājas lapas www.skylinebar.lv sadaļā Īpašie piedāvājumi.

Jaunākie raksti