Gunta, Ginta, Gunda

Rīgā atklāj jaunu interjera salonu. FOTO

28. jūlijā tika atvērts interjera salons "FUSION HOUSE". Salonā ir pārstāvēta vispazīstamāko Eiropas mēbeļu, santehnikas, keramikas flīžu, tekstilizstrādājumu un citu mājas aksesuāru ražotāju produkcija.

Jaunajā salonā vairāk nekā 400 m2 platībā ir izvietota plaša aktuālo kolekciju ekspozīcija, ko piedāvā pasaulē pazīstami zīmoli, piemēram: "La Manufattura", "Eco ceramica", "Tonalite", "Gambarelli - Lamborghini", "Galassia", "Hidra", "Hatria", "Gaia", "Gianfranco ferre", "Vittoria Frigerio", "Archetipo", "Decora", "Emu", un daudzi citi, ar interjera elementiem daudzveidīgā stilā – klasiskajā, lauku jeb „kantri”, mansarda, mūsdienīgā un citos stilos. Salons piedāvā arī dizainera pakalpojumus, to skaitā telpas iekārtojuma trīsdimensiju vizualizāciju, turklāt klientu rīcībā būs bērnu istaba, bārs ar uzkodām, savukārt dizaineriem tiks piedāvāti izbraukuma semināri uz ražotnēm.

Interjera salons "FUSION HOUSE" ir uzņēmējas Oksanas Teļeginas otrais radošais un komerciālais projekts. 2014. gadā Oksana atvēra videi draudzīga dizaina viesnīcu "Jonathan Spa Estate" (Amatciems), kas ir spilgts eleganta interjera un izsmalcināta stila paraugs. Visu projektu izstrādāja dizaineru grupa, kas tagad sniegs pakalpojumus salonā "FUSION HOUSE".

„Mūsu galvenais mērķis ir piedāvāt plašu asortimentu mūsu klientiem. „FUSION HOUSE” ir pārstāvēti zīmoli no desmit valstīm, - stāsta Oksana Teļegina. - Mēs plānojam piedāvāt arī interesantāko Latvijas ražotāju produkciju. Mēs strādājam ar klientu individuāli, neko nevedot uz noliktavu, jo uzskatām, ka klientam ir jābūt iespējai izvēlēties tieši to, ko viņš vēlas – sev piemērotu izmēru, krāsu, visu līdz pēdējam sīkumam, turklāt mēs vienmēr ievērojam piegādes termiņus, veicot piegādi maksimāli īsā laikā.”

Jaunākie raksti