Aldonis, Agija

1.septembrī Vērmanes dārzā notiks Zinību dienai veltīts pasākums

Pirmdien, 1. septembrī, skolēni un jaunieši gaidīti pasākumā „Zem viena jumta”, kas no plkst. 14.00 risināsies Vērmanes dārzā, piedaloties jauniešu vidū populāriem mūziķiem un grupām, kā arī jauniešu organizācijām. Ar pasākumu „Zem viena jumta” Rīgā sākas tradicionālais „Jauniešu mēnesis”, kas šogad piedāvā iespēju ikvienam interesentam iesaistīties, uzzināt, aktīvi līdzdarboties 12 dažādos pasākumos, kas notiks septembrī, nedēļu nogalēs.

Pasākums „Zem viena jumta” šogad aicina iesaistīties dažādās aktivitātēs un vakarā baudīt lielisku koncertu, kurā uzstāsies Aminata, Miks Dukurs, grupa „Triānas parks” un citi, kā arī būs vērojams Kristera Hartmaņa bungu šovs. Pasākuma laikā Vērmanes dārza teritorijā skolēni un jaunieši varēs iesaistīties un izpētīt „Prieka taku”, „Iespēju taku”, „Līdzdalības taku”, „Dzīvesstila taku”, „Drošības taku”, un katrā no tām būs organizācijas un uzņēmumi, kas savu darbību orientē uz jauniešu auditoriju. Vakara noslēgumā, kā allaž - loterijas izloze.

„Mēs uzskatām, ka arī jums ir īstā vieta šī parka interesantajās takās, lai Vērmanes dārzu izrotātu par godu skolas sākumam. Ceram, ka pievienosieties šī pasākuma draugu sarakstam! Ko varam piedāvāt mēs? Kādus četrus, piecus tūkstošus labsirdīgu, jautru acu pārus, jaunas iepazīšanās un omulīgu noskaņojumu, sagaidot skolas laiku,” tā gaidāmo pasākumu raksturo organizatori.

Pasākumu „Zem viena jumta” rīko Rīgas Skolēnu dome ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta, „Coca – Cola”, „Hellenic”, „Ādažu čipsu”, „Himalaya Herbals”, „Lattelecom”, „Skrīveru saldumu”, Birutas Mageles Starptautiskās Stilistu skolas, „Tomson Baltic Casting agancy”, Rīgas Tehniskās universitātes, „Andele Mandele”, „Give&Get”, „Beauty School”, „ADverts” atbalstu.

„Jauniešu mēneša” pasākumus ar Rīgas pašvaldības atbalstu, organizē Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments sadarbībā ar dažādām komercstruktūrām, nevalstiskajām organizācijām un jauniešu apvienībām.

Jaunākie raksti