Visvaldis, Nameda, Ritvaldis

Rīgā aicina apmeklēt Ģimenes dienai veltītos pasākumus

Tikko aizvadīta Mātes diena un izskanējuši māmiņām veltīti koncerti, bet jau 15. maijā visi aicināti uz Ģimenes dienai veltītajiem pasākumiem Rīgā, kas notiks galvaspilsētas kultūras centros.

Svētdien, 15. maijā, plkst. 12.00 ģimenes gaidītas Kultūras pilī “Ziemeļblāzma”, koncertā “Brīnumpuķe”. Koncerta apmeklētājus priecēs dziedātāji no bērnu un jauniešu vokālajiem ansambļiem: “Kolibri”, “Knīpas un Knauķi”, “Saulessvece”, “Dvīņi”, “Momo”, “Magonīte” un “Cielaviņa”. Ieeja koncertā ir bez maksas. Līdz ar koncerta apmeklējumu ir iespēja paviesoties jaukajā Kultūras pils “Ziemeļblāzma” parkā un apskatīties panorāmu, kas paveras no parka skatu torņa. Ekskursija skatu tornī ir par maksu.

Savukārt plkst. 14.00 Kultūras centrā “Imanta” būs koncertuzvedums “Visās malās mīlestība”. Koncertuzvedumā piedalīsies deju studija “Mazais Andžiņš, bērnu popgrupa “Poppy” un “Little Poppy”, kā arī cirka studijas “Jaunība” dalībnieki kopā ar iluzionistu Valdemāru Veisu. Ieeja šajā koncertā ar iepriekš izņemtiem ielūgumiem.

Šajā dienā plkst. 16.00 Ģimenes dienai veltīts koncertuzvedums notiks arī Kultūras centrā “Mazā ģilde”.  Tā pameklētājiem būs iespēja dzirdēt Liepājas bērnu un jauniešu vokālā ansambļa “Gaismiņa”, kā arī Rīgas bērnu un jauniešu vokālā ansambļa “Kolibri” dziedātās dziesmas. Līdz ar dziedātājiem koncertuzvedumā piedalīsies arī  Liepājas ceļojošā leļļu teātra “Maska” aktieri Agrita Trupa un Pēteris Trups.

Jaunākie raksti