Alīna, Sandris, Rūsiņš

Latvijā pazīstami mākslinieki atklāj ekskluzīvu tehnoloģiju iekārtu izstādi

12. maijā, modes un izklaides centrā Rīga Plaza sadarbībā ar KinLeaves un LG Electronics (LG) tika atklāta izstāde #MākslaMīlTehnoloģijas. Izstādē ir apskatāma tehnika, kuru apgleznoja septiņi Latvijā pazīstami mākslinieki, katrs savā unikālajā stilā. Pēc izstādes šī tehnika – mākslas šedevri – tiks ziedoti vairākiem Latvijas bērnunamiem, kas to izmantos savām ikdienas vajadzībām.

Projekta organizatori, mākslinieki, kā arī bērnunama pārstāvji atklāšanas pasākumā pauda patiesu prieku par sniegto iespēju ikdienas darba vajadzībām saņemt tik noderīgas tehnikas iekārtas ar plašu funkciju klāstu. Izstādes rīkotājs ir aksesuāru dizaina uzņēmums KinLeaves, kas sadarbībā ar pasaulē vadošo elektronikas ražotāju LG Electronic ir strādājuši kopā ar septiņiem Latvijā pazīstamiem māksliniekiem: Ievu Bondari, Janu Nesteroviču, Daigu Krūzi, Ilsi Krūkli, Gati Šļūku, Kiwie un Kasheru. Vairāk nekā divu nedēļu garumā ir radīti unikāli mākslas objekti, kuros ir redzami gan baroka stilā izpildīti grezni ziedi, gan romantiskais reālisms, kas ienes sapņu klātbūtni ikdienā, gan arī karikatūru elementi un pat grafiti tēli.

“Viens no mākslas darbiem ir tapis tieši atklāšanas pasākuma laikā – bērnunama audzēkņi kopā ar māksliniekiem uz vietas apgleznoja LG ledusskapi, kurš vēlāk nonāks Ventspils novada bērnunama Stikli rīcībā. Bērniem bija patiesi liels prieks kopā ar Latvijā tik plaši pazīstamiem māksliniekiem radīt tādu šedevru. Apgleznotais ledusskapis ir košs un krāsains, kas Ventspils bērnunama audzēkņiem ikdienā ienesīs košus sapņus un prieku,” informē Natālija Duņko, KinLeaves vadītāja.

“Pateicoties Latvijas talantīgajiem māksliniekiem mums izdevās radīt unikālus mākslas objektus ar ļoti plašu funkciju klāstu. Mums ir patiess prieks par iespēju dāvināt šīs īpašās LG iekārtas Latvijas bērnunamiem. LG cer, ka jaunā tehnika spēs atvieglot ikdienas rūpes un sniegs bērniem pozitīvas emocijas” saka Marina Negri, LG Electronics sadzīves tehnikas produktu grupas vadītāja Baltijas valstīs.

Kopumā #MākslaMīlTehnoloģijas projekta ietvaros LG ir ziedojis septiņas ierīces no sava jaunākā produktu klāsta, tai skaitā unikālo Door-in-DoorTM jeb dubulto durvju ledusskapi, kas atvieglo piekļuvi visbiežāk lietojamajiem produktiem un samazina aukstā gaisa zudumu, TurboWashTM veļasmašīnu ātrai, efektīvai un ekonomiskai mazgāšanai, kā arī TrueSteam™ veļasmašīnu īpaši efektīvai iekštelpu alergēnu, putekļu ērcīšu un mājdzīvnieku spalvu likvidēšanai un citas ierīces.

Jaunākie raksti