Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne

Jomas ielas svētki 2016

15. un 16.jūlijā Jūrmalā norisināsies Salsas nakts un Jomas ielas svētki, informēja pasākuma organizatori.

15.jūlijā Jūrmalas pilsēta aizsāk jaunu, ugunīgu un kaislīgu tradīciju - Salsas Nakts Dzintaru pludmalē.

Salsas Naktī Dzintaru pludmalē valdīs īpaši kaislīga atmosfēra kopā ar Latīņamerikas mūziķu grupu „Mercadonegro”, latviešu mūziķu trio “3Live Project” un pēdējo gadu populārāko dīdžeju Latvijā – [Ex] da Bass, bārmeņu šovu “MARTANDI”, deju šovu “BRAZILIAN QUEENS” un uguns šovu “ATHAR”.

Īpaši tiek aicināti salsas karsto ritmu piekritēji un dejotāji, jo sākot no plkst. 22.00 Dzintaru pludmalē varēs baudīt un izdejot karstasinīgos salsas ritmus kopā ar Latīņamerikas mūziķu grupa „Mercadonegro”! Enerģiski, smaidoši un talantīgi puiši, kuru radītās salsas skaņas un dzirkstošais dzīvesprieks apbur skatītājus visā pasaulē. Orķestri „Mercadonegro” raksturo vairākas neatsveramas pamatvērtības – profesionalitāte, talants, neizmērojama pozitivitāte un, protams, emocionāla un kaisla atdeve mūzikai, bet tā radītie karstie salsas ritmi, kas, papildināti ar trāpīgiem mūsdienīgiem akcentiem, pulsē un vijas, ikvienu skatītāju ieraujot krāšņu un neaizmirstamu izjūtu virpulī.

Karstasinīgos mūzikas ritmus uz skatuves turpinās latviešu mūziķu trio “3Live Project” un DJ [Ex] da Bass. “3Live Project” ir enerģisks un superpozitīvs mūziķu trio, kas radies kopā sanākot dīdžejam, radio balsij, pasākumu organizatoram un šova TV Zvaigzne finālistam – [Ex] da Bass, trompetes spēles virtuozam un maģistra grāda ieguvējam džeza mūzikas katedrā – Normundam Piesim, kā arī intuitīvās mūzikas māksliniekam – perkusionistam Eināram Latiševam. DJ + trompete + perkusijas = tā ir bauda jūsu ausīm, acīm un visam ķermenim.

Pasākuma laikā būs iespēja vērot virtuozu darbošanos ar pudelēm, kokteiļu šeikeriem u.c. bāra aksesuāriem bārmeņu šovā “MARTANDI”. Spilgtu un krāšņu brazīliešu deju šovu “BRAZILIAN QUEENS” kā arī uguns mistērijas šovu “ATHAR”.

Ieeja pasākumā bez maksas.

16.jūlijā notiks tradicionālie Jomas ielas svētki un Ghetto Basket

Šie krāšņie svētki notiks jau septiņpadsmito reizi. Šogad Jomas ielas svētki aicina 16.jūlijā. Svētku viesus priecēs ar teātra uzvedumiem, muzikāliem priekšnesumiem, sportiskām aktivitātēm un aizraujošu programmu pašiem mazākajiem.

Sākot no plkst. 12.00 Majoru stāvlaukumā norisināsies Ghetto Basket. No plkst. 13.00 – 19.00 uz Jomas ielas skatuves pie Hotel Jurmala SPA uzstāsies mūziķi un būs iespēja vērot teātra uzvedumus. Plkst. 13.00 uzstāsies Igauņu komponists un ģitārists Argo Vals, pirmais instrumentālās mūzikas pārstāvis, kurš ir nominēts Igaunijas Mūzikas balvai kā labākais vīriešu izpildītājs. Plkst. 14.00 “Goda teātra” izrāde “Viss par vīriešiem”, pēc kura sekos teatrāls uzvedums ”Trejdeviņi saules ceļi” un muzikāla izrāde “Dzejnieki.Nakts.Bohēma.”, ko var dēvēt par ciemošanos pie labākajiem latviešu dzejniekiem - J.Petera, I.Ziedoņa, O.Vācieša, M.Zālītes, M.Čaklā, M.Melgalvja, kā arī izrādes veidotājas un dalībnieces Raimondas Vazdikas. Viesu vidū ir arī aktrise Ieva Pļavniece un profesionālie mūziķi - Ilze Grunte un Valērijs Cīrulis.

Izrādē skanēs skaistākās M.Brauna, R.Paula, I.Kalniņa,V.Pūces u.c. komponistu dziesmas. Pēc teatrāliem uzvedumiem būs iespēja  baudīt muzikālu programmu kopā ar grupu Gain Fast  un RIGA Reggae.

Paši mazākie svētku apmeklētāji Horna dārzā no plkst. 13.00 – 17.00 varēs darboties radošajās darbnīcās, kurās varēs izgatavot sapņu ķērājus, krāsainus magnētus u.c. interesantas lietas no māla un dažādiem dabas materiāliem. Rotaļāties un doties dejās kopā ar drosmīgo Kapteini un viltīgo Jūras Laupītāju no Jūrmalas Teātra. Jūrmalas Kultūras centra BG deju studija priecēs ar priekšnesumiem. Būs iespēja vērot interaktīvu izrādi “Lielie sportisti” un muzikālo pasaku “Mājas pele, lauku pele” un izdziedāt dziesmas bērniem 30 pasaules valodās “Apkārt zemeslodei”. Ja nebūs luste sēdēt, varēs doties izjādē ar ponijiem vai iegādāt kādu gardumu našķu tirdziņā.

Sākot no plkst. 17.00  Turaidas ielā uzstāsies pūtēju kvintets “5-atā” ar izklaidējošu mūziku - regtaimi, diksilendi, kino mūzika un Raimonds Paula kompozīcijas.

Jaunākie raksti