Vēsma, Fanija

Jūrmalā viesojas retro kolektīvs VIA „TATJANA” no Maskavas

Sestdien, 13. augustā pludmales kompleksā ČAIKA FAMILY BEACH CLUB uzstājās labākais Maskavas retro kolektīvs – vokāli instrumentālais ansamblis „Tatjana".

Koncerts bija veltīts kolektīva desmit gadu radošajai jubilejai un uzbūra īpaši svinīgu un dvēselisku atmosfēru. 20. gadsimta 30.-60. gadu dziesmas par mīlestību un draudzību, ko caurvij neatkārtojams šarms un burvība, šķiet radītas tieši šīm talantīgajām daiļavām. Tā bija tikšanās jūras krastā, ko caurstrāvoja laimīgi nostalģiskas noskaņas, sievišķīgs skaistums un neaizmirstams muzikāls sniegums. Pateicoties koncerta organizatoriem – mārketinga aģentūrai „PR LĪNIJA”, fondam „Atklātā pasaule” un kompānijai Noema ieeja pasākumā bija bez maksas.Ansambļa meitenes – mūziķes un aktrises izmeklē un izvēlas dziesmas, aranžē mūziku, cenšoties saglabāt unikālo laikmeta noskaņojumu un garu. Viņu interpretācijā aizgājušie laiku nesmaržo pēc naftalīna. Tos apvij jaunības aura, kas aizkustina visu vecumu un sabiedriskā statusa skatītājus. Koncertā skanēja kompozīcijas no Leonīda Utjosova, Pjotra Ļeščenko, Klaudijas Šuļženko, Izabellas Jurjevas, Annas Germanas un daudzu citu repertuāra.

Pirms koncerta meitenes piedalījās kreatīvā fotosetā, kura konceptu izstrādāja stilisti Lara Pudovska un Anatolijs Ksenofontovs.

VIA „Tatjana” sastāvā muzicē:
Miriama Sehona – vokāls un projekta dvēsele
Valērija Kogana – klavieres, aranžijas, vokāls
Soņa Gaļimova – čells
Irina Zarubina – kontrabass
Irina Nahumova – ģitāra, vokāls
Marfa Gorinja – sitamie instrumenti
Alīna Masļeņikova – vijole, vokāls

Jaunākie raksti