Aldonis, Agija

Jau sesto gadu notiks fonda „Viegli” Ziemassvētku koncerti

Imanta Ziedoņa muzejs aicina uz ikgadējiem fonda „Viegli” Ziemassvētku ieskaņas koncertiem “Mēs skaitījām un nonācām pie Viena", kas jau sesto gadu norisināsies Latvijas Dzelzceļa vēstures muzejā, Rīgā. Šogad plānoti četri koncerti - 16., 17. un 18. decembrī.  Koncertu apmeklētājiem būs iespēja klausīties skaistākās dziesmas no visiem trīs fonda „Viegli” albumiem: „Viegli”, „Vakars. Pietura. Jasmīns” un „Loks paliek vaļā".

Ziemassvētku koncertā „Mēs skaitījām un nonācām pie Viena” piedalīsies fonda „Viegli” mūziķi Renārs Kaupers, Jānis Holšteins – Upmanis (Goran Gora), Māra Upmane – Holšteine un Raimonds Gusarevs (El Mars), kā arī fonda „Viegli” draugi. Mūziķu sastāvs katrā koncertā var atšķirties.

„Fonda „Viegli” ikgadējos Ziemassvētku koncertus vienmēr gaidu ar nepacietību. Šādā sastāvā uzstājamies ļoti reti, un tas vienmēr ir kā mazs brīnums - "punkts uz i" vēl vienam radošam un interesantam gadam. Ir grūti atstāstīt koncerta atmosfēru, jo tā ir pavisam īpaša. Ir sajūta, ka klausītāji viens otru pazīst, kas padara šos koncertus par ļoti brīviem, sirsnīgiem un draudzīgiem vakariem, un tikšanos ar sen neredzētiem „savējiem”,” stāsta mūziķis Jānis Holšteins – Upmanis.

Lai koncerta apmeklētāji varētu izbaudīt īpaši sirsnīgo svētku atmosfēru, jau stundu pirms pasākuma būs iespēja piedalīties dažādās aktivitātēs: piemēram, atrast īsto dzejoli Imanta Ziedoņa muzeja bibliotēkā, veldzēties ar Kluba „Piens” sagādātajiem ziemīgiem laikapstākļiem atbilstošiem dzērieniem, baudīt gardās N. Bomja maiznīcas „Lielezers” piparkūkas, ar Latvijas Pasta starpniecību nosūtīt mākslinieces Ievas Krūmiņas zīmētās pastkartes saviem draugiem vai arī iegādāties Ziemassvētku dāvanas no fonda „Viegli” pūra lādes.

Par radošiem pārsteigumiem bērniem pirms koncerta jau otro gadu rūpēsies zinātkāres centrs „Zinoo”.

Biļetes uz „Viegli” Ziemassvētku koncertiem pieejamas interneta vietnē Ekase.lv. Biļešu cenas ir 21 un 24 Eiro. Pieejamas arī īpašas ģimeņu un bērnu biļetes.


Koncertu norises laiki: piektdien, 16. decembrī plkst. 19.00, sestdien, 17. decembrī plkst. 15.00 un 19.00, svētdien, 18. decembrī plkst. 17.00.

Jaunākie raksti