Aldonis, Agija

Aicina pieteikties tirdzniecībai gadumijas pasākumā Rīgā

Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departaments (RD IKSD) izsludina pieteikšanos tirdzniecībai pasākumā „Jaunā 2017. gada sagaidīšanas svinības”. Gadumijas kultūras programma un svētku uguņošana notiks 11. novembra krastmalā, un svinības paredzētas no šā gada 31. decembra plkst. 21.00 līdz 2017. gada 1. janvāra plkst. 3.00.

Pasākumā „Jaunā 2017. gada sagaidīšanas svinības” paredzētas 15 tirdzniecības vietas, kurās jāpiedāvā iespēja iegādāties siltus ēdienus, uzkodas, konditorejas izstrādājumus un dzērienus. Papildus pārtikas preču sortimentam tirdzniecības teltīs var piedāvāt arī gadalaikam un gadumijas tematikai atbilstošus suvenīrus un amatniecības izstrādājumus.

Tirdzniecības organizators ir Rīgas pašvaldības kultūras iestāžu apvienība. Pieteikties tirdzniecībai iespējams tikai elektroniski, nosūtot dokumentus uz e-pasta adresi [email protected] līdz 13. decembra plkst. 12.00. Tālrunis uzziņai 67181059 darba dienās no plkst. 9.00 līdz 17.00.

Tirdzniecības noteikumi pieejami tīmekļa vietnē www.kultura.riga.lv sadāļā „Aktuāli” un www.avesol.riga.lv sadaļā “Jaunumi”.

Jaunākie raksti