Mirta, Ziedīte

Ziemassvētku izrādes, rotaļas un dāvanas bērniem

Teātrī “Zīļuks” ir tapusi jauna Ziemassvētku izrāde bērniem - “Zvaigžņu rūķītis”! Jau no 15. decembra vecāki ar bērniem ir gaidīti Rīgas Skolēnu pilī uz tradicionālajām Ziemassvētku eglītēm. Būs Ziemassvētku uzvedums, rotaļas un Ziemassvētku vecītis ar dāvanām!

Ziemassvētku eglīšu pasākumi ir īpašs notikums, kam teātra “Zīļuks” jaunie aktieri gatavojas jau no septembra mēneša. Režisores Lauras Paegles un horeogrāfes Ingas Raudingas vadībā izrādēm tiek gatavoti 4 aktieru sastāvi, kopā pulcējot ap 50 jaunajiem skatuves māksliniekiem.

Pasākuma apmeklētājiem tas būs īsts Ziemassvētku piedzīvojums, jo pēc izrādes noskatīšanās, būs iespēja iet rotaļās ar Pasaku tēliem un sagaidīt Ziemassvētku vecīti ar dāvanām! Turklāt tos, kas ieradušies ātrāk, Pasaku meža darbīgie rūķi sagaidīs ar dažādiem uzdevumiem radošajās darbnīcās.

Šogad Ziemassvētku izrādes stāsts būs par Zvaigžņu rūķīti

Pasaku mežā visi gatavojas Ziemassvētku vakaram – izrotā eglīti, uzpoš mājas, cep un šmorē. Arī Zvaigžņu rūķītis ir godam sagatavojies lielajam notikumam – zvaigžņu iedegšanai, kad piepeši pamana, ka pazudusi visskaistākā zvaigzne. Kur tā palikusi? Kāds paņēmis? Varbūt pati aizgājusi? Līdz svētku atklāšanai palikušas tikai dažas stundas, tādēļ Rūķītis nekavējas un dodas Zvaigzni meklēt.

Izrādes pirmizrāde tiks svinēta jau šodien, 12. decembrī plkst. 17.00, rādot to tikai vistuvākajiem skatītājiem - aktieru mammām, tētiem un draugiem. Plašākam skatītāju lokam tā būs pieejama no 15. decembra.

Ziemassvētku eglītes notiek Rīgas Skolēnu pilī, K. Barona ielā 99.
Biļetes iespējams iegādāties “Biļešu paradīze” kasēs.

Papildus informācija www.rsp.lv, www.facebook.com/teatrisziluks vai pa tālruni 27006034.

Jaunākie raksti