Vēsma, Fanija

Marija Naumova izziņo papildu koncertu

Pateicoties lielajai interesei par Marijas Naumovas jauno koncertprogrammu “Uz Ilūziju tilta”, izsludinām papildu koncertu - 8. aprīlī plkst. 15.00, Dailes teātrī, Rīgā. Koncerts top sadarbībā ar Nacionālā teātra aktieri un režisoru Kasparu Zvīguli. Uz skatuves redzēsim dziedātāju Līgu Robežnieci, kuru vairums klausītāju droši vien atceras kā Līgu no grupas “Bingo”. Koncertā būs arī īpašs viesis kā pārsteigums apmeklētājiem.

Latvijas koncerttūre sāksies 31. martā un koncertos klausīsimies izcilu Francijas mūziķu sniegumā, kuri piedalījušies jaunā albuma ierakstā Parīzē - jau Latvijas publikai pazīstamais ģitāras spēles virtuozs Sebastjens Žinjo (Sebestien Giniaux), “manuš” (manouch) stila ģitārists Samī Dussa (Samy Daussat) un vijolnieks Matias Levī (Matiass Levi), kā arī jaunatklājums – akordeoniste Merila Abas (Merilla Abas).

Uz skatuves kopā muzicēs Latvijā pazīstamie mūziķi: Rolands Beļēvičs, Andris Buiķis un Norberts Skraucis.

Programmā iekļautas oriģinālkompozīcijas no albuma “Uz ilūziju tilta”, kur vārdus sarakstījis gan izcilais Jānis Peters, gan talantīgais Kārlis Vērdiņš, savukārt mūziku komponējis franču komponists, viens no labākajiem “manuš” stila ģitāristiem pasaulē Sebastjens Žinjo.

Speciāli šiem koncertiem Nacionālā teātra scenogrāfs Oskars Pauliņš gatavo oriģinālu noformējumu ar īpašo gaismas partitūru.

Dziesmas „Uz ilūziju tilta” video un jaunais albums jau ir pieejams Marijas jaunajā mājas lapā: www.marijanaumova.lv

Biļetešu pārdošana uz tūres koncertiem turpinās «Biļešu paradīzes» kasēs un internetā.

Jaunākie raksti