Vēsma, Fanija

Stipro skrējienam pieteicies rekordskaits - 4000 dalībnieku

Stipro skrējiens kļuvis par vienu no populārākajiem tautas sporta notikumiem Latvijā. Šobrīd pieteikušās 508 sievietes, 1271 vīrieši un 2244 komandu dalībnieki, kas jau pārsniedz iepriekšējā gada dalībnieku skaitu. Lielāko daļu komandu pieteikuši Latvijas uzņēmumi, pašvaldības un novadi, kā arī vairākas augstskolas, kuras šo pasākumu izmanto kā komandu spēli, lai stiprinātu komandas garu.

Šobrīd aktīvi norit Stipro skrējiena trases celtniecības darbi un tajā gaidāmas radikālas pārmaiņas. Tiks palielināta starta zona un skrējiens norisināsies pavisam citā virzienā. Lielāko daļu šķēršļus rekonstruēs un tiks izveidoti aptuveni 10 pavisam jauni. Kā ierasts, tiks apbalvoti pirmo trīs vietu ieguvēji vīriešu, sieviešu un komandu ieskaitēs, speciālbalvas būs stiprākajiem studentiem, uzņēmumu, pašvaldību komandām un mediju pārstāvjiem. Šogad piešķirs īpašas balvas arī košākajai, lidojošākajai komandai, cienījamākajam dalībniekam, skrējējam ar labāko tērpu, labāko frizūru u.c. Ikviens, kurš sekmīgi būs veicis trasi, saņems piemiņas suvenīru par piedalīšanos skrējienā.

Līdz skrējienam katrā nedēļas nogalē, sākot ar 5.aprīli, notiek Stipro skrējiena treniņi fitnesa trenera Viestura Saldava vadībā. Visi skrējienam reģistrējušies dalībnieki un tie, kuri vēl tikai grasās pieteikties dalībai Stipro skrējienā, var doties uz šo nodarbību, lai būtu fiziski gatavi astoņus kilometrus Stipro skrējienā brist pa dubļiem, skriet, peldēt, rāpot un rāpties.

Stipro skrējienam var pieteikties stiproskrejiens.lv mājas lapā, aizpildot pieteikuma anketu. Dalības maksa līdz 22.aprīlim individuālajiem skrējējiem ir 20 eiro un komandām – 95 eiro.

Sīkāka informācija par Stipro skrējienu pieejama pasākuma mājas lapā – stiproskrejiens.lv un biedrības Par stipru Latviju sociālo tīklu profilos.  Stipro skrējiens jau sesto reizi notiks 4.maijā kinopilsētā Cinevilla, pulcējot Latvijas stiprākos ļaudis.

Jaunākie raksti