Vēsma, Fanija

Arī šogad „Positivus” laikā slavenības piedalīsies konkursā „Kokteilis ar zvaigzni”

19.jūlijā Salacgrīvā festivāla “Positivus” laikā “Rīgas Melnā balzama” bārā no plkst.15:40 līdz 16:40 tiks noskaidroti konkursa “Kokteilis ar zvaigzni” uzvarētāji. Dalībnieku vidū būs tādi sabiedrībā pazīstami cilvēki kā raidījuma “Degpunktā” vadītāja Ieva Brante, Dailes teātra aktieris Artūrs Dīcis un Nacionālā teātra aktieris un Radio SWH DJ Arturs Krūzkops. Šovu vadīs viens no labākajiem Latvijas bārmeņiem – Ansis Ancovs.

Konkursu organizē Latvijas Bārmeņu federācija un “SPI Distribution Latvija”. Izklaidējošajās sacensībās katrai komandai atraktīvā veidā jāpagatavo kokteilis, kura galvenā sastāvdaļa ir balzams. Bārmeņus konkursā pārstāvēs atraktīvais krodzinieks Arnis Bikšus un viens no “B-Bāra” dibinātājiem, šobrīd “Index Cafe” ķēdes vadītājs Agris Jākobsons, kā arī “B-Bāra” bārmenis Pēteris Repečko.

Konkursa dalībniekus vērtēs TV dīva Ketija Šēnberga, Latvijas Bārmeņu federācijas prezidents Raitis Akerblūms un “Rīgas Melnā balzama” zīmola vadītājs Ģirts Liniņš. Žūrija  pievērsīs uzmanību ne tikai kokteiļa garšai un izskatam, bet arī dzēriena pagatavošanas procesa atraktivitātei.

““Rīgas Melnais balzams” ir tradīcijām bagāts dzēriens, kas ir izcils arī kokteiļos. Lai Rīgas bārmeņi neapstātos pie esošajām garšu kombinācijām, aicinām viņus konkursā izmēģināt visdažādākās sastāvdaļas, iegūstot jaunas un lieliskas garšas, kuras nākotnē varētu piedāvāt arī Rīgas un Latvijas bāri,” stāsta “SPI Distribution Latvia” “Rīgas Melnā balzama” zīmola vadītājs Ģirts Liniņš.

Bārmeņiem būs iespēja demonstrēt gan savas radošās prasmes, sajaucot pašu izdomātus kokteiļus, gan parādīt skatītājiem aizraujošu šovu. Šogad dalībnieki konkursa laikā tiks izaicināti vēl vairāk nekā iepriekš, taču visus šova noteikumus organizētāji neatklāj. No pagājušā gada saglabājas galvenais noteikums, ka kokteiļa sastāvā ir jāizmanto Rīgas Melnais balzams.

“Jau pagājušogad dalībnieki bija sagatavojuši pārdomātus un interesantus priekšnesumus. Manuprāt, šogad vērtēt būs vēl sarežģītāk, jo gatavojušies šovam būs ne tikai bārmeņi, bet arī šova rīkotāji būs parūpējušies par dažādiem pārsteigumiem “Kokteilis ar zvaigzni” dalībniekiem,” piebilst TV dīva Ketija Šēnberga, kura konkursa vērtē jau otro gadu.

Visa festivāla garumā balzama bārā būs pieejamas arī dažādas citas aktivitātes, piemēram, hennas darbnīca, galvas un plecu masāžas, kā arī Twister spēle. Naktī no piektdienas uz sestdienu spēlēs Radio SWH DJ Little Freddy un no sestdienas uz svētdienu notiks ballīte ar DJ Arturu Krūzkopu.

Jaunākie raksti