Līksma, Bārbala

Latvijas velosipēdu ražotāji piedalās pasaules lielākajā velo izstādē Vācijā

Latvijas velosipēdu ražotājs uzņēmums Ērenpreiss Original ar LIAA sniegto atbalstu kopā ar Latvijas elektrovelosipēdu Blue Shock Bike ražotāju no Latvijas piedalās Eiropas lielākajā velo izstādē „Eurobike 2014”.

“Eurobike 2014” velo izstāde ir lielākais velosipēdu nozares notikums pasaulē, kur ik gadu satiekas visi nozīmīgākie nozares profesionāļi, lai uzlabotu un attīstītu savas biznesa iespējas.

Izstāde notiek Frīdrihshafenē, Vācijas dienvidos, no 27.–30. augustam, kur izstāžu zāles nolūkiem ir pielāgots milzīgs izbijis aviokomplekss ar 12 hallēm un 100 000 m2 lielu teritoriju. Izstādē piedalās vairāk kā 1500 dalībnieki un četru dienu garumā to apmeklē vairāk kā 50 000  interesenti.

„Izstādes laikā satikām jau esošos partnerus no visas pasaules, gan dibinājām jaunus kontaktus ar biznesa pārstāvjiem, kā arī prezentējām mūsu kolekcijas jaunumus, tajā skaitā jaunos Ērenpreiss velosipēdu modeļus „Sparrow”” stāsta Toms Ērenpreiss.

„Ar savu Ērenpreiss velosipēdu stendu izstādē piedalāmies jau trešo gadu un varu teikt, ka izstāde katru gadu kļūst arvien iespaidīgāka un lielāka, tāpat arī mēs katru gadu ar savu piedāvājumu kļūstam arvien profesionālāki – to novērtē arī mūsu partneri”.

Ērenpreiss stends jau izstādes pirmajā dienā piesaistīja izstādes apmeklētāju uzmanību ar saviem velosipēdiem. Publika atzinīgi novērtēja velosipēdu izkopto dizainu, izpildījuma kvalitāti un piedāvāto Ērenpreiss velosipēdu klāstu.

Šogad Ērenpreiss velosipēdu stendam piebiedrojās Latvijas pārstāvji – uzņēmums, kas ražo elektrovelosipēdus „Blue Shock Bike”.

„Esam pirmo reizi šajā izstādē, un šis ir lielisks piemērs, kā kopā var paveikt vairāk – mēs atsaucāmies Ērenpreiss uzņēmuma vadītāja Toma Ērenpreisa aicinājumam piedalīties šajā nozīmīgajā izstādē un kopā draudzīgi sadalījām vietu, lai prezentētu gan savus velosipēdus, gan Ērenpreiss – savus,” atzīst uzņēmuma „Blue Shock Taxi” attīstības direktors Neils Kalniņš.

Uzņēmums „Ērenpreiss Original” piedalījās “Eurobike 2014” izstādē ar Latvijas Investīciju Attīstības aģentūras sniegto atbalstu.

Jaunākie raksti